Accident Brașov: Bătrînă lovită grav pe o trecere de pietoni

Last Updated on noiembrie 29, 2017 O femeie în vîrstă de 71 de ani a ajuns marți în stare gravă la spital după ce luni a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni. Femeia s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe o trecere de pietoni de pe strada Turnului din cartierul Tractorul, luni seara, în jurul orei 17.30, iar un şofer în vîrstă de 66 de ani nu i-a acordat prioritate şi a accidentat-o.

În acel moment, femeia a spus că nu are nevoie să ajungă la spital, prin urmare, atît ea, cît şi şoferul vinovat au părăsit locul accidentului. Peste noapte însă, femeia s-a simţit rău şi a doua zi, familia a dus-o la spital, iar medicii au stabilit diagnosticul de „traumatism prin accident rutier, rănit grav, acesta având nevoie de spitalizare“, potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov Gabriela Dinu citat de Monitorul Expres.

Accident Brașov: Bătrînă lovită grav pe o trecere de pietoni 1

De asemenea, ieri, în jurul orei 15.30, un alt accident similar s-a petrecut pe strada Lungă din Brașov, cînd o femeie în vîrstă de 60 de ani a fost lovită de o maşină tot pe o trecere de pietoni. Femeia a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov.

Ambii şoferi vor răspunde penal pentru vătămare corporală din culpă.

Previous Story

(Foto/Video) NEBUNIE în Poiana Brașov! „Nicio piatră de sus și până jos, tunurile merg ninge în continuare! PS: Avertizare pentru turiștii care vor veni în Brașov în minivacanța de 1 Decembrie: NU se vor aprinde luminile de Crăciun pentru dumneavoastră

Next Story

Primăria Brașov oferă posibilitate obținerii on-line a Certificatului de Urbanism!