Brașov: Vot pentru noul spital. Medicul Dan Grigorescu: „7 pentru și doar o singură abținere!”… “Despre ce vorbim la doi ani de la incendiul cu morți și răniți de la #Colectiv, despre cartofi și sfeclă sau despre nevoia de a asigura sănătatea oamenilor?”

Last Updated on noiembrie 1, 2017 S-a mai făcut un pas în hățișul birocratic pentru noul spital al Brașovului. Marți, Comisia de Dezvoltare Regională a Senatului a votat pentru transferul terenului de la Institutul Cartofului la Primărie.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris: „7 voturi pentru și doar o singură abținere!
Acesta este rezultatul votului în Comisia de Dezvoltare Regională a Senatului pentru proiectul de lege privind obținerea terenului necesar Noului Spital Clinic de Urgență al Brașovului.

Brașov: Vot pentru noul spital. Medicul Dan Grigorescu: „7 pentru și doar o singură abținere!”... "Despre ce vorbim la doi ani de la incendiul cu morți și răniți de la #Colectiv, despre cartofi și sfeclă sau despre nevoia de a asigura sănătatea oamenilor?" 1

Susținut de parlamentarii de Brașov din toate partidele, și, concomitent, și de reprezentanți ai societății civile, proiectul a avut parte de un sprijin remarcat și de vicepreședintele Comisiei ca fiind un exemplu de bună-practică în legislativ, demn de urmat și de alți politicieni din țară.

Viorel CHIRIAC, Roxana MÂNZATU, Mihai MOHACI, Florin ORȚAN (PSD), Gabriel ANDRONACHE (PNL), Izabela AMBRUS (UDMR) și Allen COLIBAN (USR) – pe care l-am lăsat la urmă doar pentru a aprecia faptul că a avut inițiativa de a ne invita pe Dumitru-Dorin Prunariu (Președintele de onoare al ANSB) și pe mine (ca Președinte executiv al ANSB) să participăm din partea comunității civile brașovene, au susținut, rând pe rând, necesitatea absolută a proiectului. Care nu mai are timp de pierdut cu chichițe procedurale, atâta timp cât oamenii au nevoie de instituții de sănătate moderne.

Cum bine spunea unul din membrii Comisiei, domnul senator FILIPESCU (PNL), vizibil enervat de elocința cu care se apăra parcela reprezentând 1.3% din suprafața totală a terenurilor aflate în administrarea Institutului de cercetare de la Brașov: “Despre ce vorbim la doi ani de la incendiul cu morți și răniți de la #Colectiv, despre cartofi și sfeclă sau despre nevoia de a asigura sănătatea oamenilor?”

Brașov: Vot pentru noul spital. Medicul Dan Grigorescu: „7 pentru și doar o singură abținere!”... "Despre ce vorbim la doi ani de la incendiul cu morți și răniți de la #Colectiv, despre cartofi și sfeclă sau despre nevoia de a asigura sănătatea oamenilor?" 2 Brașov: Vot pentru noul spital. Medicul Dan Grigorescu: „7 pentru și doar o singură abținere!”... "Despre ce vorbim la doi ani de la incendiul cu morți și răniți de la #Colectiv, despre cartofi și sfeclă sau despre nevoia de a asigura sănătatea oamenilor?" 3

Chiar așa! Despre ce ar trebui să vorbim de fapt?
Săptămâna viitoare e votul în plenul Senatului. Încă nimic nu e câștigat ireversibil.
Domnilor senatori de Brașov!
Atunci să vă vedem! Noi vă suntem aproape”.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Dubă lovită de tren în Bartolomeu!

Next Story

„Vom face repede Autostrada Brașov- Ploiești”. Premierul Tudose anunță că autostrada va primi asistență de la Banca Mondială! Mai rămâne ca Liviu Dragnea să nu-l demită prea curând pe premier