(Foto) Accident Brașov: Dubă lovită de tren în Bartolomeu!

Last Updated on noiembrie 1, 2017 O dubă a fost lovită miercuri dimineață, în jurul orei 10 la trecerea de cale ferată din Bartolomeu, capătul străzii De Mijloc.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovIon Ciprian Ovidiu a postat o fotografie cu mesajul: Bartolomeu 10.05

(Foto) Accident Brașov: Dubă lovită de tren în Bartolomeu! 1

Rusu Marius: Accident Strada Borzesti la trecerea la nivel cu calea ferata.

Sebastian Marinescu Stătea la semafor. In fata lui era o mașină pe avarii și a crezut că e stricata iar mașinile din spate au început să îl claxoneze. S-a băgat in depășire și nu a văzut semnele vizuale din cauza soarelui. In 15 minute vin cei de la tractări.

Gabriela Bancila Duba a fortat culoarea rosie si nu a mai apucat sa treaca calea ferată ptr.ca trenul ă acrosat-o in spate.
Din fericire nu sunt victime .

(Foto) Accident Brașov: Dubă lovită de tren în Bartolomeu! 2

Mihalceanu Daniel: Circulatie blocata in Bartolomeu, capat de Mijloc. Duba ușor avariata.

(Foto) Accident Brașov: Dubă lovită de tren în Bartolomeu! 3

Dan Padurariu Semaforul ala e tare prost pus, ma refer la cel pentru trecerea de cale ferata. Ar trebui mutat si sincronizat cu celalalt. Am vazut multi trecand pe acolo fara sa observe ca e rosu la trecerea de cale ferata, doar pentru ca au verde la semaforul pentru intersectia auto.

Raluca Marian Si mie mi s-a intamplat sa trec pe rosu venind de pe de mijloc. Inainte sa trec m-am uitat la semafor si era verde in secunda urmatoare s-a facut rosu. Am orpit totusi la trecere si am stat un moment sa aud semnalul sonor pt ca mi s-a parut ca se facuse rosu. Din acea pozitie nu se vede semnalul luminos si nici nu am auzit semnalul sonor asa ca am trecut si abia apoi am vazut ca se facuse rosu. Intr-adevar, ar trebui modernizat sistemul acolo.

Ovidiu Domos: Acum o ridica
(Foto) Accident Brașov: Dubă lovită de tren în Bartolomeu! 4
Previous Story

Brașov: Modificări la multe treceri de pietoni din oraș aprobate de Comisia de circulație a Primăriei

Next Story

Brașov: Vot pentru noul spital. Medicul Dan Grigorescu: „7 pentru și doar o singură abținere!”… “Despre ce vorbim la doi ani de la incendiul cu morți și răniți de la #Colectiv, despre cartofi și sfeclă sau despre nevoia de a asigura sănătatea oamenilor?”