Brașov: Un urs la plimbare prin Răcădău, altul a intrat în cabana Postăvaru de unde a plecat cu punga de zahăr şi o cutie cu bomboane

Last Updated on noiembrie 11, 2017 Vineri seara, urșii au ieșit din nou la plimbare. Unul prin Răcădău, altul în Postăvaru. Potrivit mytex.ro, ursul din Răcădău a răsturnat un tomberon și s-a oprit la un moment dat lângă fântâna arteziană. Din fericire, nu e nici țipenie de om prin preajmă.

Ursul care a intrat deja în cabana Postăvaru de două ori de la începutul lunii a revenit din nou, vineri seară, a distrus ușa de la intrare și a fugit cu punga de zahăr, informează observator.tv.

Brașov: Un urs la plimbare prin Răcădău, altul a intrat în cabana Postăvaru de unde a plecat cu punga de zahăr şi o cutie cu bomboane 1
Potrivit jandarmilor, un urs a coborât din nou la Cabana Postăvaru, vineri seară, pentru a patra oară într-o săptămână, animalul forţând uşa şi intrând în cabană, de unde a luat o pungă cu zahăr şi o cutie cu bomboane.

Animalul nu a fost agresiv şi a fost alungat de cabanier şi de un jardarm montan.

Aceasta este a patra oară când un urs coboară la Cabana Postăvarul. Prima dată, animalul a încercat să spargă o uşă, apoi a încercat să pargă un geam ca să să intre în cabană. Cabanierul crede că este vorba despre acelaşi urs care a venit la cabană de două ori sâmbăta trecută şi încă o dată vinerea trecută.

De asemenea, în ultima săptămână urşii au coborât de trei ori în Cartierul Răcădău din Braşov. Marţi dimineaţă o ursoaică şi cei trei pui ai ei s-au plimbat în zona magazinului Carrefour din cartierul Astra. Şi la Fundata au fost văzuţi doi urşi, dar şi lupi, în apropierea gospodăriilor.

Previous Story

Video Brașov: Se construiesc 20 de blocuri la poalele Tâmpei? „Un Răcădău mai mic, deasupra Pieței Sfatului”

Next Story

Brașov: „Ce vedeți în stânga sunt poalele Tâmpei, în zona străzii Petofi Sandor din Schei. Cam toată vegetația din zonă va dispărea, dacă proiectul de 20 de blocuri va fi aprobat”