Brașov: „Ce vedeți în stânga sunt poalele Tâmpei, în zona străzii Petofi Sandor din Schei. Cam toată vegetația din zonă va dispărea, dacă proiectul de 20 de blocuri va fi aprobat”

Last Updated on noiembrie 12, 2017 Primăria Brașov pregătește o surpriză neplăcută locuitorilor din Brașov: 20 de blocuri la poalele Tâmpei. Nu degeaba a amenajat Primăria un drum forestier undeva prin Noua. Nu te vei mai plimba pe Tâmpa pentru că intri în sufrageria cuiva, te vei plimba doar la marginea orașului. De ce să aprobi prin PUZ construirea de blocuri în acea zonă? Greu de înțeles.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Ce vedeți în stânga sunt poalele Tâmpei, în zona străzii Petofi Sandor din Schei. Cam toată vegetația din zonă va dispărea, dacă proiectul de 20 de blocuri va fi aprobat. Dacă nu sunteți de acord mergeți la Primărie și exprimați-vă părerea! Dacă vă plângeți pe facebook nu veți rezolva nimic!”

Brașov: „Ce vedeți în stânga sunt poalele Tâmpei, în zona străzii Petofi Sandor din Schei. Cam toată vegetația din zonă va dispărea, dacă proiectul de 20 de blocuri va fi aprobat” 1

 

Tot pe Facebook, Radu Hossu a scris: „Când au venit armenii ăia (…) cu “American Dream” în Schei ziceam în filmuleț “mai urmează să construiască pe Tâmpa”. Am spus asta pentru că era o afirmație care-mi părea atât de ridicolă, încât niciodată nu se pune în practică niciodată.

Brașov: „Ce vedeți în stânga sunt poalele Tâmpei, în zona străzii Petofi Sandor din Schei. Cam toată vegetația din zonă va dispărea, dacă proiectul de 20 de blocuri va fi aprobat” 2

Dar, trăim în Brașov, oraș din România. Așa că exagerarea mea urmează să fie pusă în practică: Se vor construi blocuri pe Tâmpa. Asta dacă nu vă opuneți dumneavoastră, cei direct interesați și noi, toți locuitorii Brașovului.

Atașez panoul de informare.

Pentru cei care nu știu de acest proiect, vă rog să distribuiți postarea.

Sursă foto: Cadar Robert”

Previous Story

Brașov: Un urs la plimbare prin Răcădău, altul a intrat în cabana Postăvaru de unde a plecat cu punga de zahăr şi o cutie cu bomboane

Next Story

Brașov: „Atacul asupra Scheiului nu se oprește. Eu număr 20 de imobile de 4 nivele pe plan”