Video Brașov: Se construiesc 20 de blocuri la poalele Tâmpei? „Un Răcădău mai mic, deasupra Pieței Sfatului”

Last Updated on noiembrie 10, 2017 O brașoveancă anunță că Primăria dorește să aprobe construirea a 20 de blocuri la poalele Tâmpei. „Un Racadau mai mic, deasupra Pietei Sfatului”, după cum spune brașoveanca.

Pe Facebook, Gabriela Borcea a postat un video cu mesajul: „Dati-mi voie sa dau o mana de ajutor Primariei, care ne informeaza ca un investitor ar vrea sa construiasca un ansamblu de vreo 20 de bloculete la poala Tampei.

Video Brașov: Se construiesc 20 de blocuri la poalele Tâmpei? „Un Răcădău mai mic, deasupra Pieței Sfatului” 1

Si ne intreaba ce parere avem. Dar cum ne intreaba? Cu ajutorul unui panou amplasat strategic, intr-o zona intens circulata. Avem promisiuni ca detalii vor fi si pe site-ul Primariei la un moment dat. Pana atunci, zic sa treceti pe aici sa va informati si sa va exprimati punctul de vedere. Termen: 27 noiembrie.

P.S. in primul comment aveti si accesul la panoul de informare din directia opusa. Poate veniti dinspre centru”

Florea Ioana Adica astia vor sa ajunga pana la urma pe Tampa cu blocurile ? Din cate stiu eu Tampa e un parc natural, vor sa-l sufoce cu blocuri ? Chiar ar trebui sa mearga toata lumea acolo si sa-si dea avizul negativ ! Astia vor sa distruga Brasovul de tot !!

Gabriela Borcea bloculete cu demisol, parter, 2 etaje si mansarda. Un Racadau mai mic, deasupra Pietei Sfatului. Dar putem sa zicem NU, ca doar de-aia ne consulta

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?!

Next Story

Brașov: Un urs la plimbare prin Răcădău, altul a intrat în cabana Postăvaru de unde a plecat cu punga de zahăr şi o cutie cu bomboane