Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?!

Last Updated on noiembrie 10, 2017 Consilierul local Cristian Macedonschi spune că la catacombele Brașovului se fac lucrări fără autorizație.

Pe Facebook, Cristian Macedonschi a adăugat fotografii cu mesajul: „Astazi am fost sunat de reporterii ProTV Brasov in legatura cu lucrarile care se efectueaza la Catacombele Brasovului de Dupa Ziduri.

M-am deplasat pana acolo si am ramas placut surprins de curatenia si amenajarea facuta acolo. Singura problema pe care am sesizat-o este faptul ca acei oameni au lucrat acolo fara nicio autorizatie de constructie si fara ca reprezentantii Consiliului Local Brasov sa fie informati.

Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 1 Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 2 Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 3

Atat reporterii ProTv cat si eu am incercat sa aflam detalii despre lucrari din cadrul executivului dar nu am reusit.
La urmatoarea sedinta de Consiliu Local Brasov care va fi saptamana viitoare voi face o interpelare in acest sens.

Eu am promovat de cativa ani proiectul de muzeu al Brasovului in perioada revolutiilor si razboaielor din perioada medievala pana in prezent incluzand atat Brasovul in 15 Noiembrie 1987, revolutia anticomunista din 1989 si miscarile de strada din 2017.

Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 4 Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 5 Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 6 Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 7 Foto Brașov: Lucrări la catacombe fără autorizație?! 8

Am purtat o discutie cu Viceprimarul Laszlo Barabas in care am propus sa se intalneasca reprezentati ai majoritatii Brasovului cu cei a minoritatilor maghiare si germane, sa discutam impreuna despre acest proiect frumos al Brasovului si sa cream aceasta noua atractie in orasul nostru atat pentru turisti cat si pentru cetatenii orasului”.

Previous Story

Cutremur aproape de Brașov. Vezi localizarea pe hartă

Next Story

Video Brașov: Se construiesc 20 de blocuri la poalele Tâmpei? „Un Răcădău mai mic, deasupra Pieței Sfatului”