Brașov: Spitalul Sf Constantin face testări gratuite a glicemiei cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului. Vezi programul:

Last Updated on noiembrie 14, 2017 Spitalul Sf Constantin din Brașov anunță că va face testări gratuite a glicemiei cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului.

Spitalul Sf Constantin: „Data de 14 noiembrie a fost aleasă de către Organizația Mondială a Sănătății și Federația Internațională pentru Diabet drept Ziua Mondială a Diabetului. Scopul celor două organizații a fost acela de a atrage atenția asupra creșterii incidenței cazurilor de diabet, mai ales în ultimii 30 de ani.

Brașov: Spitalul Sf Constantin face testări gratuite a glicemiei cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului. Vezi programul: 1

Cu această ocazie, puteți beneficia de o testare gratuită a glicemiei, la cabinetul de diabet, nutriție și boli metabolice al doamnei dr. Nicoleta Nistor, marți, după cum urmează:

Marti – cabinet diabet DR. NICOLETA NISTOR, Farmacia Ropharma, Str. Lunga nr. 4, între orele 8:30-10:30 ”

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! „TREBUIE DOAR SA-TI DORESTI! Doua medalii de aur si doua Recorduri Nationale, la Campionatul Național de împins din culcat Sibiu, la categoria seniori și masters!”

Next Story

Aeroportul Brașov a primit avizul Autorităţii Aeronautice Române. Se trece la o nouă etapă. Anunțul președintelui CJ, Adrian Veștea