Brașov: FELICITĂRI! „TREBUIE DOAR SA-TI DORESTI! Doua medalii de aur si doua Recorduri Nationale, la Campionatul Național de împins din culcat Sibiu, la categoria seniori și masters!”

Last Updated on noiembrie 13, 2017 Daniel Balaita din Brașov a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute două medalii de aur  la Campionatul Național de împins din culcat Sibiu. Secretul: „TREBUIE DOAR SA-TI DORESTI”

Pe Facebook, Daniel Balaita a scris: „TREBUIE DOAR SA-TI DORESTI! Doua medalii de aur si doua Recorduri Nationale, la Campionatul Național de împins din culcat Sibiu, la categoria seniori și masters!

Brașov: FELICITĂRI! „TREBUIE DOAR SA-TI DORESTI! Doua medalii de aur si doua Recorduri Nationale, la Campionatul Național de împins din culcat Sibiu, la categoria seniori și masters!” 1

Mulțumesc familiei mele pentru sustinerea neconditionata, domnului Președinte al Federației Române de Powerlifting Panazan Ovidiu, antrenorilor Ciocan IoanFratila Ioan, Lotului National de Powerlifting,Cazacu Sorin, Lupas Florin, Razvan DragomirJandarmeria Mobilă Braşov,Dumi 440, Dorin,Marian Pitic, colegilor de munca si de antrenament, sprijinul acestora fiind determinant in realizarea acestor rezultate”.

Previous Story

Brașov: „Sincer îmi este aproape rău … Am interacționat cu un grup de studenți brașoveni … Tineri de 20 de ani care habar nu au de ce iese lumea în stradă. Tineri care nu știu ce partid a cîștigat alegerile sau cum le-a cîștigat. Tineri care …”

Next Story

Brașov: Spitalul Sf Constantin face testări gratuite a glicemiei cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului. Vezi programul: