UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital

Last Updated on octombrie 16, 2017 Polițiștii au stabilit condițiile accidentului de joi seara când două persoane de pe o motocicletă au fost rănite pe strada Iuliu Maniu. Vehiculul pe două roţi era condus de un bărbat de 27 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care circula în faţa sa şi a intrat în ea.
Conducătorul motocicletei s-a ales cu răni grave în urma impactului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde a ajuns şi tânăra de 22 de ani care îl însoţea, aceasta scăpând din fericire, cu răni uşoare, potrivit bzb.ro.

Pe Grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAdi Arusti a postat fotografii cu mesajul:  „Accident cu victime din cate se pare in Bartolomeu la Petrom..se circula bine!neacordare de prioritate si incalcarea marcajului longitudinal dublu continu la iesirea din Peco!!”

UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital 1 UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital 2 UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital 3

Alexandru Savu: Accident pe Calea Făgărașului la Peco Petrom. O dubiță și un Opel Astra. Dubița a trecut prin Peco și s-a oprit într-un gard sau zid.

 

Tot pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAlexandra Chiriac Anton a scris: „Accident moto in fata la liceul Hidro, strada Iuliu Maniu ( in stația de autobuz). Circulație îngreunată!”

UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital 4

Mya Bălan Era o domnisoara intinsa pe jos cu paramedicii langa ea .Soferul se indrepta spre ambulanta pe picioarele lui
Florin Davidescu Erau 2 pe motor? Sper ca simt in regula amândoi
Mya Bălan El parea in regula … De fata nu stiu ce sa spun
Previous Story

(Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!”

Next Story

Brașov. „Doresc sa multumesc din inima partidului iubit pentru ca am invatat sa stau perfect cu piciorul pe frâna. De douăzeci de ani încoace, de cand si Bucuresti dar si Brasov sunt “acasa” deopotrivă”