Brașov. „Doresc sa multumesc din inima partidului iubit pentru ca am invatat sa stau perfect cu piciorul pe frâna. De douăzeci de ani încoace, de cand si Bucuresti dar si Brasov sunt “acasa” deopotrivă”

Last Updated on octombrie 16, 2017 Și în acest weekend turiștii care au vizitat Brașovul au rămas blocați în trafic pe celebrul traseu Predea- Sinaia- Comarnic. Guvernul a anunțat că va începe lucrările la autostradă pe o porțiune care nu începe de nicăeri și se termină tot nicăeri, undeva pe câmp între Cristian și Râșnov.

Pe Facebook, Ioana Nicolau a scris: „Doresc sa multumesc din inima partidului iubit pentru ca am invatat sa stau perfect cu piciorul pe frâna. De douăzeci de ani încoace, de cand si Bucuresti dar si Brasov sunt “acasa” deopotrivă. #hotii”

Brașov. „Doresc sa multumesc din inima partidului iubit pentru ca am invatat sa stau perfect cu piciorul pe frâna. De douăzeci de ani încoace, de cand si Bucuresti dar si Brasov sunt "acasa" deopotrivă” 1

Gorgovan Catalin: Blocaj în trafic pe DN1, se așteaptă construcția autostrăzii Comarnic -Brasov.

Brașov. „Doresc sa multumesc din inima partidului iubit pentru ca am invatat sa stau perfect cu piciorul pe frâna. De douăzeci de ani încoace, de cand si Bucuresti dar si Brasov sunt "acasa" deopotrivă” 2

Rusulet Gelu Marius Poate in 2050 sà aveti parte de o autostradă

Claudia Butuc Cred vca mai dureaza reo 200 de ani!

Valeria Sturzu Când vor crește brazii peste autoturismele blocate!!!!

Mihaita Marin Sa vezi cum se lucreaza in Germania!!! Ramai masca!!! Si ziua si noaptea pe autostrada sunt cate 5 rulouri cu cate 6 camioane de asfalt pe portiuni de cate 6-8 km si lucreaza in draci!!! M-am gandit sa opresc sa-i intreb cat e metrul de turnat dar le dadeam calculele peste cap la politicienii nostrii si decat sa am dezamagiri mai bine sa stau eu linistit!!!!

Dorin Radu Ursoiu laso d….i de autostrada este o utopie e foarte scumpa are 8 viaducte si tuneluri == TERMNATI AEROPORTUL dupa ai puteti sa faceti autostrada in 30 de ani in liniste numai in zilele de sambata si duminica e plin de masini deviati toate masinile de brasov la bucuresti pe la valeni // si camioane/

Sorin Dionisie Lasa ca se face aeroportul si ne ducem cu avionul la București.

 

Previous Story

UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital

Next Story

„Avem aeroport la Brasov , cel puțin la BlueAir . Doar ca zborul durează cam mult … 3 ore.  Este aglomerat și spațiul aerian pe ruta Bucuresti-Brasov , in zona Comarnic-Sinaia mai exact la sensul giratoriu Vârful Omu”