„Avem aeroport la Brasov , cel puțin la BlueAir . Doar ca zborul durează cam mult … 3 ore.  Este aglomerat și spațiul aerian pe ruta Bucuresti-Brasov , in zona Comarnic-Sinaia mai exact la sensul giratoriu Vârful Omu”

Last Updated on octombrie 16, 2017 Compania Blue Air a introdus în baza sa de data și Aeroportul Brașov chiar dacă vor mai dura ani până va fi operațional. Între timp, parlamentarii, primarul, președintele CJ și prefectul s-au întâlnit într-o ședință unde au promis că se vor lupta ca Aeroportul să fie inclus în Masterplanul de Transporturi pentru a primi finanțare.

Pe Facebook, Daniel Nicolae Badulescu a postat o fotografie cu mesajul: „Avem aeroport la Brasov , cel puțin la BlueAir . Doar ca zborul durează cam mult … 3 ore.  Este aglomerat și spațiul aerian pe ruta Bucuresti-Brasov , in zona Comarnic-Sinaia mai exact la sensul giratoriu Vârful Omu”

„Avem aeroport la Brasov , cel puțin la BlueAir . Doar ca zborul durează cam mult ... 3 ore.  Este aglomerat și spațiul aerian pe ruta Bucuresti-Brasov , in zona Comarnic-Sinaia mai exact la sensul giratoriu Vârful Omu” 1

Potrivit prefectului judeţului, Marian Rasaliu, citat de bzb.ro,  întâlnirea a fost una benefică: „Au participat reprezentanţii autorităţilor locale, dar şi parlamentari din toate partidele. A fost prezentat stadiul proiectului, iar peste două săptămâni vom avea o nouă întâlnire, pentru ca documentul de susţinere privind includerea aeroportului în Master Planul General de Transport să fie semnat de toţi parlamentarii. Cred că acesta este un moment zero în ceea ce priveşte proiectul Aeroportului Braşov”.

Previous Story

Brașov. „Doresc sa multumesc din inima partidului iubit pentru ca am invatat sa stau perfect cu piciorul pe frâna. De douăzeci de ani încoace, de cand si Bucuresti dar si Brasov sunt “acasa” deopotrivă”

Next Story

Brașov: REPLICĂ! Prefectul Rasaliu Marian către senatorul Allen Coliban