(Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!”

Last Updated on octombrie 15, 2017 Corona Brașov a pierdut sâmbătă, la Sala Sporturilor, partida cu  CSM Bucureşti, scor 22 – 33 (9- 14). Cristina Neagu a fost vedeta în terne dar și în afara terenului, după partidă. Ea a fost aplaudată la scenă deschisă de brașoveni.

Pe Facebook, Cristina Neagu a adăugat fotografii cu mesajul: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!”

(Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!” 1 (Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!” 2 (Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!” 3 (Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!” 4

Felicitări Cristina Neagu!

Previous Story

„In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini”

Next Story

UPDATE! Accident Brașov: Un motociclist rănit pe Iuliu Maniu. Aproape mort, a fost dus la spital