„In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini”

Last Updated on octombrie 15, 2017 Foarte mulți brașoveni, enorm de mulți, au ales să plece în străinătate sau în alte localități. Au venit însă alții, și se felicită pentru alegerea făcută. Cei din străinătate mai prind câte o vizită de sărbători. Pentru cei care nu ajung le oferim câteva poze.

Pe Facebook, Fay Andreea HRab a adăugat fotografii cu mesajul: „In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini.

„In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini” 1 „In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini” 2

Fara ele nu m-as fi bucurat de atata frumusete in fiecare zi”.

Mălina TudoroiuNici daca dadeam comanda n-am fi primit o vreme atat de faina in Brasov. Ziua 1.

„In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini” 3 „In fiecare zi sunt recunoscatoare pentru deciziile nebunesti de a ma muta la Brasov si de a adopta caini” 4

Vin sărbătorile de iarnă, orașul o să arate și mai frumos 🙂

Previous Story

Video Brașov: Un alt urs a ajuns în Răcădău!

Next Story

(Foto) Cristina Neagu: „Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!”