Brașov: „Tot centrul blocat și unii părinți găsesc că e o idee bună să blocheze o bandă întreagă pentru a-și lua odraslele de la școală. Săracii copii, fac febră musculară dacă merg un pic pe jos”

Last Updated on octombrie 9, 2017 Ca în toate marile orașe ale României foarte mulți copii sunt duși de părinți la școală cu mașinile persoanele. Efectul: străzi blocate dimineața, la prânz și seara

Pe Facebook, Robert Lazar a postat o fotografie cu mesajul: „Tot centrul blocat și unii părinți găsesc că e o idee bună să blocheze o bandă întreagă pentru a-și lua odraslele de la școală. Săracii copii, fac febră musculară dacă merg un pic pe jos.

Brașov: „Tot centrul blocat și unii părinți găsesc că e o idee bună să blocheze o bandă întreagă pentru a-și lua odraslele de la școală. Săracii copii, fac febră musculară dacă merg un pic pe jos” 1

Îi zic unei doamne “Mult tupeu aveți să blocați banda aici când tot centrul e blocat!” “I-auzi, și copilul meu mi-l iei tu de la școală?” “Să știți că nu moare dacă merge un pic pe jos…” “I-auzi!”
Urmează multe generații de p….i și obezi…”

Previous Story

(Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta:

Next Story

Brașov: „Ai facut un copil yuhhuu fericire mare ! Ajungi la primarie si pt un certificat de nastere este o coada de 4-5-6 ore … Robert imi pare rau pt tine dar cred ca o sa te inmatriculez pe Bulgaria :))”