(Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta:

Last Updated on octombrie 9, 2017 Rețeaua de magazine olandeze, Used Products, a anunțat că vrea să intre pe piața din România prin vânzarea de franciză. Magazinul este specializat în cumpărarea și vânzarea produselor second-hand. Un astfel de magazin se va deschide și la Brașov.

„Fie că vrei să scapi de un produs care nu-ți mai folosește în activitea ta de zi cu zi sau ești în căutarea unui produs, de care ai nevoie pentru o perioada scurtă de timp, și nu dorești să aloci un buget mare pentru achiziționarea lui, magazinele Used Products sunt destinația pe care o cauți!”, este mesajul companiei olandeze, potrivit digi24.ro

(Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta: 1

Used Products cumpără şi vinde de la smartphone-uri, sisteme audio, DVD playere şi computere la bijuterii de aur, ceasuri, articole de uz casnic, unelte de bricolaj, biciclete şi altele.

(Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta: 2 (Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta: 3 (Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta: 4 (Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta: 5 (Foto/Video) Brașov: Se deschide un magazin internațional de Second Hand. Vezi cum va arăta: 6

Vezi video aici:

Used Products este o companie fondată în urmă cu 20 de ani în orașul olandez Alkmaar, având în prezent are o rețea de peste 50 de magazine în Olanda, Belgia, Spania și Austria.

Previous Story

Brașov: Cauza pentru care a apărut groapa de 4 metri sub blocul din Răcădău. Ar trebui să-ți verifici și tu blocul

Next Story

Brașov: „Tot centrul blocat și unii părinți găsesc că e o idee bună să blocheze o bandă întreagă pentru a-și lua odraslele de la școală. Săracii copii, fac febră musculară dacă merg un pic pe jos”