Brașov: „Ai facut un copil yuhhuu fericire mare ! Ajungi la primarie si pt un certificat de nastere este o coada de 4-5-6 ore … Robert imi pare rau pt tine dar cred ca o sa te inmatriculez pe Bulgaria :))”

Last Updated on octombrie 9, 2017 Primăria Brașov nu a reușit încă să rezolve cozile de la certificate sau buletine și nici nu dă semne că ar avea vreo intenție în rezolvarea problemei. Probabil se așteaptă ca numărul solicitărilor să scadă natural.

Pe Facebook, Csuros Zoltan a scris: „Ai facut un copil yuhhuu fericire mare ! Ajungi la primarie si pt un certificat de nastere este o coada de 4-5-6 ore cu un bon de ordine nr 24. Sunt foarte multi analfabeti in Brasov ( majoritatea din Ciudad de Mexico aka Sacele City ) Trist !!! Robert imi pare rau pt tine dar cred ca o sa te inmatriculez pe Bulgaria Brașov: „Ai facut un copil yuhhuu fericire mare ! Ajungi la primarie si pt un certificat de nastere este o coada de 4-5-6 ore ... Robert imi pare rau pt tine dar cred ca o sa te inmatriculez pe Bulgaria :))” 1)

Brașov: „Ai facut un copil yuhhuu fericire mare ! Ajungi la primarie si pt un certificat de nastere este o coada de 4-5-6 ore ... Robert imi pare rau pt tine dar cred ca o sa te inmatriculez pe Bulgaria :))” 2

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov: „Tot centrul blocat și unii părinți găsesc că e o idee bună să blocheze o bandă întreagă pentru a-și lua odraslele de la școală. Săracii copii, fac febră musculară dacă merg un pic pe jos”

Next Story

Brașov: Pregătiri pentru cel mai mare târg pentru părinți și copii cu varste cuprinse între 0 și 7 ani