Brașovul „respectă” turiștii și aprinde luminile de Sărbători tot cu întârziere. Vezi când încep Târgurile de Crăciun de la Sibiu și Cluj

Last Updated on decembrie 4, 2017 România va avea o minivacanță în perioada 30 noiembrie-3 Decembrie. Marile orașe vor aprinde luminile de sărbători de 1 Decembrie, Ziua Națională, doar Brașovul va trata cu indiferență zecile de mii de turiști are se vor afla în Piața Sfatului: cu beznă. Anul trecut, foarte mulți turiști se plângeau de faptul că toate ornamentele erau montate, inclusiv Bradul de Crăciun, dar nu puteau să facă o poză de 1 Decembrie. Vroiau să cumpere suveniruri dar toate căsuțele erau închise.
În numele unei tradiții, Primăria va aprinde luminile de sărbători doar pe 6 Decembrie! Sibiu începe Târgul de Crăciun pe 17 noiembrie iar Clujul pe 24 noiembrie, așa cum se întâmplă în marile orașe ale lumii.

Este respect (dar și ocazie de a face bani) pentru miile de turiști care nu pot veni toți în zilele de Crăciun. De ce să nu se bucure copiii din Brașov, ca restul din România, de Sărbători de Ziua Națională?
Brașovul „respectă” turiștii și aprinde luminile de Sărbători tot cu întârziere. Vezi când încep Târgurile de Crăciun de la Sibiu și Cluj 1

„Brașov – oraș din poveste“, eveniment care se va desfășura în perioada 7 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018.

Primăria a anunțat că evenimentul În acest an, ca și în ceilalți ani, vor fi amplasate și vor fi scoase la licitație locuri în 40 de căsuțe de lemn, acestea fiind împărțite în căsuțe pentru produse food (produse alimentare preambalate) și non-food. Căsuțele vor avea trei modele.

Potrivit administratorului public, pe lângă cele 40 de căsuțe pentru care va fi organizată licitația, în Piața Sfatului vor fi amplasate, în locații separate, și alte căsuțe, rezervate primăriilor Linz (Austria) și Nurnberg (Germania), care vor găzdui expoziții organizate de primăriile invitate.

Previous Story

Brașov: CFR refuză să dea Gara Primăriei și o transformă în mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni! Vezi ce spune Directorul Regionalei CF Braşov:

Next Story

Brașov: Concert Subcarpați. Vezi cât costă un bilet: