Brașov: CFR refuză să dea Gara Primăriei și o transformă în mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni! Vezi ce spune Directorul Regionalei CF Braşov:

Last Updated on octombrie 31, 2017 CFR se pare că a găsit o soluție pentru reabilitarea Gării din Brașov. O va închiria pentru 10 ani unui investitor care va deschide un mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni. Va a Primăria Brașov avizele necesare sau va fi un război și Gara va rămâne la fel?

Directorul Regionalei CF Braşov, Ioan Pintea, citat de bzb.ro: „Este vorba de un proiect de închiriere globală, după modelul aplicat în cazul aerogării Aeroportului Internaţional «Henri Coandă» din Bucureşti, care presupune darea în administrare a clădirii unui investitor.
Acesta ar urma să efectueze lucrări de modernizare şi să amenajeze spaţii comerciale. Atribuirea se va face prin licitaţie publică, iar noi sperăm ca în primăvara anului viitor să fie semnat contractul.

Brașov: CFR refuză să dea Gara Primăriei și o transformă în mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni! Vezi ce spune Directorul Regionalei CF Braşov: 1 Brașov: CFR refuză să dea Gara Primăriei și o transformă în mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni! Vezi ce spune Directorul Regionalei CF Braşov: 2 Brașov: CFR refuză să dea Gara Primăriei și o transformă în mini-Mall după modelul Aeroportului Otopeni! Vezi ce spune Directorul Regionalei CF Braşov: 3

(În aceste zile se schimbă pavajul din fața Gării)

Contractul de închiriere va avea o valabilitate de 10 ani, astfel încât cei care o vor administra să îşi amortizeze investiţia”

Directorul regionalei a mai spus că după ce Gara Mare va fi preluată de firma privată, vor dispărea multe dintre problemele care au transformat-o într-o „pată neagră” a oraşului: „Firma se va ocupa de pază, astfel că nu vor mai apărea acele persoane care ne creează atâtea probleme.

Noi am reparat anul trecut pasajul subteran care asigură legătura cu cartierul Tractorul şi la puţin pereţii au fost desenaţi cu grafitti. Am montat uşi cu senzori, dar stau mai mult deschise, pentru că stau tot felul de oameni în faţa uşilor şi fumează. Odată cu preluarea gării, firma se va ocupa şi de pază, iar agenţii vor fi mult mai vigilenţi, astfel că nu vor mai putea intra oamenii străzii”.

Previous Story

Video Brașov: ATENȚIE! Patinoar pe Podul Grivitei și alte străzi! Coadă uriașă la înmatriculări. După o noapte cu ninsoare și tunete

Next Story

Brașovul „respectă” turiștii și aprinde luminile de Sărbători tot cu întârziere. Vezi când încep Târgurile de Crăciun de la Sibiu și Cluj