Brașov: Concert Subcarpați. Vezi cât costă un bilet:

Last Updated on octombrie 31, 2017 Kruhnen Musik Halle (Nicolae Titulescu 2P) vă invită la un concert de excepție, Subcarpați, pe 23 noiembrie, de la ora 21:00.

Pe Facebook, Kruhnen Musik Halle a scris: „ Pentru al doilea an la rand, Sarbatoarea Subcarpati ajunge la Brasov, pe 23 noiembrie la Kruhnen Musik Halle. Dupa ce anul trecut trupa a lansat noul album, Satele Unite Ale Balcanilor, Subcarpati repeta experienta de la Brasov.

Brașov: Concert Subcarpați. Vezi cât costă un bilet: 1

Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” – Bean MC Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Biletele sunt disponibile la pretul de 45 de lei si pot fi achizitionate din Rockstadt (de luni pana duminica) si Kruhnen Musik Halle (de joi pana sambata).

Brașov: Concert Subcarpați. Vezi cât costă un bilet: 2

Biletele se gasesc si in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea cu acoperire nationala: Magazinele Flanco, IQBOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si terminalele self-service ZebraPay din toata tara, cluburile Rockstadt si Kruhnen Musik Halle din Brasov..”

Previous Story

Brașovul „respectă” turiștii și aprinde luminile de Sărbători tot cu întârziere. Vezi când încep Târgurile de Crăciun de la Sibiu și Cluj

Next Story

Brasov: Fost deputat PSD condamnat la 5 ani şi 10 luni închisoare pentru abuz în serviciu şi luare de mită