Brașov: Update. Mărturiile celor atacați de urs, la Făgăraș: “L-am văzut că fuge către noi. O venit cu ghearele uite aşa… numa că nu mi-o luat copilul, l-am pus la spate …”

Last Updated on octombrie 24, 2017 Un urs a atacat două persoane luni, în Făgăraș. Victimele au povestit pentru PRO Tv momentele grele prin care au trecut.
Cartierul unde ursul a dat atacul se află la marginea oraşului Făgăraş. Cel mai probabil animalul – care nu are mai mult de doi ani – a ajuns acolo după ce a fost abandonat de mamă şi îşi caută un teritoriu unde să se adăpostească. Dezorientat, când s-a văzut între blocuri şi oameni, ursul s-a speriat, potrivit stirileprotv.ro.
Săptămâna trecută, acelaşi urs a fost văzut în apropierea fabricii de pulberi explozivi din zonă. Cei de la de la asociația de vânătoare au fost sesizaţi însă nu au făcut nimic preventiv, cum ar fi să-l alunge. Acum, cauza scuze.

Marcela Debu: “L-am văzut că fuge către noi. O venit cu ghearele uite aşa… numa că nu mi-o luat copilul, l-am pus la spate… şi un vecin o venit să mă salveze. Acuma, un om e în spital că mi-o salvat mie viaţa… şi la copil…”

Brașov: Update. Mărturiile celor atacați de urs, la Făgăraș: “L-am văzut că fuge către noi. O venit cu ghearele uite aşa... numa că nu mi-o luat copilul, l-am pus la spate ...” 1

Ciprian Zaros, victimă: “I-am dat un picior, m-o prins de picior, m-o doborât şi în timp ce mă ridicăm, cred, m-o prins de ceafă, de piept şi de…”

Cu doar câteva minute înainte, ursul atacase şi o fetiţă de 14 ani, pe care a rănit-o la coapsă.
Localnică: “Fetiţa era foarte speriată aicea jos, vecinii au chemat ambulanţa.”

Previous Story

Brașov: A fost găsit vinovatul pentru incedierea mașinii Oneliei Pescaru

Next Story

Brașov: „Hai la târg, în gospodărie!” Vețio găsi fructe și legume de sezon, produse de panificație, produse lactate, produse apicole, pastramă de oaie, must, murături, conserve diverse, prăjituri și multe altele.