Brașov: A fost găsit vinovatul pentru incedierea mașinii Oneliei Pescaru

Last Updated on octombrie 24, 2017 Poliția Săcele, care s-a ocupat de cazul mașinii arse aparținând Oneliei Pescaru, a identificat vinovatul: un șoricel care a ros niște cabluri și a declanșat un scurt circuit.

Pe Facebook, Onelia Pescaru a scris. „“Tati? Arde motorul? “-întreabă copilul, care , cu sânge rece, ia telefonul să filmeze… Din balconul dormitorului, aflat la trei metri de foc. Câinele dăduse alarma ( latră și la scurt circuit, nu, domnule expert??? Sau lătra la șoarecii teroriști? ) …
“Arde toată mașina, lângă alimentarea cu gaz”- răspunde Radu, cu voce sugrumată, realizând pericolul… Mașina incendiată era pierdută, telecomanda încă funcționa ( scurt circuit?) Contorul de gaz se topea, casa era gata să sară în aer, iar pompierii erau încă foarte departe…Noroc că Radu a fost și el cândva pompier militar.

Brașov: A fost găsit vinovatul pentru incedierea mașinii Oneliei Pescaru 1

Un dialog halucinant și nopți și zile pe care nu le dorești nici dușmanilor.

Ascultați-mi copilul, trezit la unu noaptea să filmeze un atentat terorist… și luați seama!

Garcea pare Făt Frumos pe lângă ce întâlnim azi în Poliția Brașov. De fapt, Poliția Săcele… Expertul Florian Gheorghe, desemnat de Poliția Săcele să “analizeze” mașina incendiată vorbește azi în raportul de expertiză despre vinovați: rozătoarele mici din Bunloc, “știut fiind apetitul din această perioadă a anului a acestor animale mici pentru izolațiile din plastic” .

Adică da, rozătoarele au intrat în camera filtre-relee și au produs acolo scurt circuitul. Și nu, nu au găsit experții niciun șoarec carbonizat cu urme de cablu printre dinți.

(…)

Ce contează că la zeci de mii de mașini VW vândute ïn Romània după Revoluție NICI una nu a luat foc?

Incendierea criminală e numită de expert “ arson”. Este și ea ipoteză de lucru? A, da… La și altele, acolo, că a zis și ISU- naiba i-a pus! – asta în noaptea incendiului, dar … mult, mult, după șoarecul de Bunloc care preferă dom’le, cablul de Tuareg.

Iar de n-ar fi tragic, chiar ar fi comic, parol!
Raport expert nr 822202 din 20/10/2017
Dosar penal 8933/P2017
Glorie eternă Poliției noastre brave!”

Previous Story

Brașov: Regulament nou pentru pârtiile din Poiană. Vezi ce se va interzice:

Next Story

Brașov: Update. Mărturiile celor atacați de urs, la Făgăraș: “L-am văzut că fuge către noi. O venit cu ghearele uite aşa… numa că nu mi-o luat copilul, l-am pus la spate …”