Brașov: „Hai la târg, în gospodărie!” Vețio găsi fructe și legume de sezon, produse de panificație, produse lactate, produse apicole, pastramă de oaie, must, murături, conserve diverse, prăjituri și multe altele.

Last Updated on octombrie 24, 2017 Sâmbătă,28 octombrie,  între 10 și și 17:00, are loc un târg mai deosebit cu producători autentici. Târgul are loc în Stupini, pe strada Fagurului.
Pe Facebook, Adoptă un țăran a scris: „Dragii noștri iubitori de țărani, Vă anunțăm cu mult entuziasm că un nou eveniment cu ștaif va avea loc anul acesta, însă, de această dată sub o altă formă. Organizatorul principal este Mihai Moraru, fermier gospodar nevoie mare, din Stupinii Brașovului, care își pune la dispoziție ograda pentru a găzdui un ditamai târgul de toamnă, laolaltă cu expoziții de animale și păsări, workshop-uri inedite și mulți producători autentici!

Așadar, SÂMBĂTĂ, 28 OCT, începând cu ora 10 FIX, pe strada Fagurului 70, cartier Stupini, Brașov evident, sunteți așteptați cu mic cu mare la o petrecere cu dichis într-un cadru cel puțin deosebit!

Brașov: „Hai la târg, în gospodărie!” Vețio găsi fructe și legume de sezon, produse de panificație, produse lactate, produse apicole, pastramă de oaie, must, murături, conserve diverse, prăjituri și multe altele. 1

La adresa cu pricina veți găsi sâmbătă o sumedenie de produse, atât din tolba gazdei, cât și puse la dispoziție de alți producători, o parte din ei fiind gospodari înscriși deja în proiectul Adoptă un țăran. Enumerăm pentru curioși ce veți putea cumpăra, în linii mari, sâmbătă: fructe și legume de sezon, produse de panificație, produse lactate, produse apicole, pastramă de oaie, must, murături, conserve diverse, prăjituri și multe altele.

În plus, vă veți putea bucura de workshop-uri diverse, care mai de care mai interesante. Pentru COPII, vor fi activități inedite – TIR CU ARCHUL, ECHITAȚIE cu ponei și ateliere de modelaj în LUT. Pentru noi, cei mari și pofticioși, vor fi expoziții cu DEGUSTARE: ne vom bucura de aroma brânzei autentice de burduf, vom sorbi must din plin, vom servi prăjituri făcute în casă, produse tradiționale diverse și salate. De asemenea, vom putea participa la WORKSHOP-URI: învățăm să bucătărim tradițional, să punem murăturile cum trabă la borcan, să preparăm perfect carnea de pus pe grătar. Deja ne lasă gura apă, iar răbdare nu prea mai este.

Gazda va pune la dispoziție tocăniță la ceaun, cu titlu gratuit, loc de grătar pentru cei care doresc să își perpelească singuri pastrama, multe produse din propria-i gospodărie, pentru degustare.

Ne vom bucura, din nou, de prezența istoricului Alexandru Stanescu, care ne va încânta cu povești despre tradiția oieritului din zona noastră. Tot el va sprijini evenimentul cu delicioasele prăjituri cu care deja v-ați obișnuit la târgurile din oraș. Mulțumim, Alexandru pentru energia și dăruirea cu care te implici tot mereu alături de noi la evenimente!

Ce ziceți? Sună bine? Noi abia așteptăm!
Ne vedem așadar sâmbătă, pentru o zi ruptă din poveștile bunicilor noștri! Mihai, avem garanția că vei găzdui evenimentul așa cum se cuvine!

INTRAREA ESTE LIBERĂ! VĂ RUGĂM apăsați butonul de PARTICIPARE doar dacă veniți sigur! Pentru a putea avea și noi o idee despre numărul de participanți și a putea gestiona evenimentul mai bine, așteptăm un email pe adresa contact@adoptauntaran.ro. Ne-am bucura să îl ținem la curent pe gospodarul nostru cu numărul celor interesați. Mulțumim de înțelegere!

*imaginea este din gospodăria lui Szekeres Levente 🙂 care vă așteptă la el în gospodărie, să dați o mână de ajutor

Previous Story

Brașov: Update. Mărturiile celor atacați de urs, la Făgăraș: “L-am văzut că fuge către noi. O venit cu ghearele uite aşa… numa că nu mi-o luat copilul, l-am pus la spate …”

Next Story

Brașov: ALERTĂ! Calitatea aerului pune viața locuitorilor în pericol! Spune ministrul Mediului. Primăria acuzată că nu colaborează cu ministerul!