Brașov. NOU! Mamboa – Modern Food Cafe. „Un viitor restaurant cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei!”

Last Updated on octombrie 3, 2017 În Brașov, în Centrul Vechi, se va deschide un nou restaurant, Mamboa – Modern Food Cafe, „Misiunea noastră este de a inspira comunități mai sănătoase prin conectarea oamenilor la alimente reale”. Administratorii cer ajutorul viitorilor clienți pentru definitivarea meniului.

Pe Facebook, Melya Andra a scris: „Un viitor restaurant din Brașov cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei! Foarte faina inițativă, succes Mamboa! Abia așteptăm deschiderea”

MAMBOA – MODERN FOOD CAFE: Buna ziua iti dorim, draga cititorule!
Buna ziua iti dorim, draga cititorule!
Sa ne prezentam intai, Mamboa – Modern Food Cafe este un concept nou (in devenire), ceea ce priveste cultura gastronomica. Momentan suntem o echipa mica, de numai 4 persoane si ne ocupam cu realizarea acestui nou proiect.

Brașov. NOU! Mamboa - Modern Food Cafe. „Un viitor restaurant cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei!” 1

(Avocado Toast)

Dorim sa ne deschidem portile cat mai curand posibil, din cauza acestui fapt va cerem ajutorul!
Dorim sa investim in Brasov, in turism, in viata brasoveana… am fi onorati daca ne-ati ajuta, daca v-ati impartasi gandurile, dorintele sa putem crea acest concept nou pe placul dumneavoastra.

Brașov. NOU! Mamboa - Modern Food Cafe. „Un viitor restaurant cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei!” 2

(Bol cu fructe si seminte de Chia)

Mai jos gasiti un mic chestionar realizat de noi, pentru a va cunoaste mai bine dorintele, placerile ceea ce priveste produsele, mancarurile oferite in restaurantele, cafenelele unda ve petrececi cu drag timpul. Tot ce trebuie sa faceti, este sa raspundeti, sa comentati la intrebari, sa dati Like paginii Mamboa – Modern Food Cafe si eventual sa apasati butonul Share!

Brașov. NOU! Mamboa - Modern Food Cafe. „Un viitor restaurant cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei!” 3

(Nice Cream din Acai)

Ajutorul dumneavoastra nu o sa ramana nerasplait, premiem 10 dintre cele mai active “ajutoare”, fiecare premiu constand intr-o cina pentru doua persoane la Mamboa, castigatorii fiind anuntati atat pe pagina Fb, cat si la inaugurarea restaurantului (despre care o sa fiti anuntati din timp :D).

Brașov. NOU! Mamboa - Modern Food Cafe. „Un viitor restaurant cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei!” 4
(Clatite de banane + Smochine)
Va multumim,
echipa Mamboa!
Previous Story

Brașovul va deține un record greu de egalat. O autostradă pe care nu se va circula și un Aeroport de pe care nu se va zbura. „Prostia in stare pura: prezinti triumfalist un proiect de autostrada de 6km, care ocoleste doua sate dar nici macar nu te scoate in DN 1 Brasov-Sibiu, iesi tot in ambuteiaj la Ghimbav, intri prin localitate pe drumul vechi, dai colturi, etc? Adica in loc sa mearga de la A la C pe traseul viitor, ei fac doar A la B, ca mai mult nu pot”

Next Story

Brașov: Lidl începe construcția unui nou magazin