Brașov: Lidl începe construcția unui nou magazin

Last Updated on octombrie 4, 2017 Potrivit bizbrasov.ro , Lidl începe construcția unui nou magazin în Brașov, pe locul fostei fabrici de ciocolată Poiana de pe strada A. I. Cuza. Lângă magazin se va construi și un hotel.

Anunțul companiei vine după ce a obținut toate aprobările de la Primărie dar și acorduriile notariale de la vecini. În conformitate cu PUZ-ul aprobat, hotelul va dispunde de un centru de conferințe care va veni în completarea serviciilor oferite, conferindu-i calitatea de hotel urban.

Brașov: Lidl începe construcția unui nou magazin 1

Regimul de înălțime al construcției care va adăposti hotelul propriu-zis, va avea maximum 4 etaje, respectiv o înălțime de cel mult 17 metri la cornișă, iar clădirea, care va adăposti și centrul de conferințe, va fi de fapt în trepte, urmând să aibă între 2 și 4 etaje, față de propunerea inițială care prevedea o construcție de 5 etaje plus încă un etaj retras.

Previous Story

Brașov. NOU! Mamboa – Modern Food Cafe. „Un viitor restaurant cere opinia viitorilor clienți despre ce vor să găsească diferit la ei!”

Next Story

Invitație. Expoziţia ”Costumele Junilor din Şcheii Braşovului”