Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială

Last Updated on octombrie 27, 2017 Superland, cel mai mare parc de distracții din România pentru copii, avea anunțată deschiderea pentru jumătatea lunii noiembrie dar lucrurile sunt un pic întârziate din cauza autorizațiilor ce trebuiesc obținute de la instituțiile statului.
Florin Păunescu, administratorul companiei dezvoltatoare L.H. El Investment SRL a anunțat că deschiderea va avea loc la mijlocul lunii decembrie, potrivit bizbrasov.ro.

Compania a demarat o campanie de recrutări, încercând să angajeze 120 de persoane, din care 60 sunt doar îngrijitorii de copii. Dintre aceștia au fost recrutați deja jumătate.
Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială 1

Centrul comercial va avea pe o zonă de 1.600 de metri pătrați tobogane, va avea un Luna Park, o zonă de jocuri electronice și una dedicată realității virtuale. De asemenea, dezvoltatorul a anunțat că o zonă principală de atracție va fi reprezentată de simulatorul de schi, dar și de cinematograful 8D la 360 de grade.
Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială 2

Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială 3

Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială 4

„Este primul cinematograf de acest fel din estul Europei”, a mai spus Păunescu. Vor fi create cinci săli tematice de evenimente, precum și o zonă de spectacole.

Superland Brașov se va deschide în prelungirea complexului comerical Brintex.

Previous Story

Studentă din Braşov, violată chiar în stradă, într-un campus studențesc din Cluj!

Next Story

Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit…Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel – 125, iar Eugen – 70)”