Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit…Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel – 125, iar Eugen – 70)”

Last Updated on octombrie 27, 2017 Medicul Dan Grigorescu anunță că cei doi pacienți cu arsuri grave au terminat tratamentul și au plecat acasă.

Pe Facebook, Grigorescu Dan a adăugat fotografii cu mesajul: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit…Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel – 125, iar Eugen – 70).

Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit...Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel - 125, iar Eugen - 70)” 1 Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit...Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel - 125, iar Eugen - 70)” 2 Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit...Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel - 125, iar Eugen - 70)” 3 Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit...Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel - 125, iar Eugen - 70)” 4 Foto Brașov. Medicul Dan Griogorescu: „Momentul acela în care îți simți sufletul îndestulat și împlinit...Azi au plecat acasă cei doi pacienți arși despre care am mai vorbit în ultimul timp. Împreună au însumat aproape 200 de zile de internare (Maricel - 125, iar Eugen - 70)” 5

A fost prilejul perfect pentru a-i invita pe toți cei prezenți azi la lucru care au contribuit la însănătoșirea lor (din secție, de la blocul operator, de la ATI), pentru a ne bucura împreună de reușită. Și pentru a le ura sănătate deplină lui Maricel și lui Eugen, la începutul unei noi etape din existența lor greu încercată în ultimele luni.

Nu știu dacă ei ne știu tuturor numele, dar e cert că ei se plasează în galeria pacienților care ne-au rămas în minte cu nume și prenume, nu doar în memoria spațială de tipul „pacientul din salonul 205, al doilea pe dreapta”!
Să ne vedem cu bine!”

Previous Story

Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan: „Vaccinarea nu este un moft, ci o necesitate. Poate face diferența între viață și moarte. Cele 35 de decese cauzate de rujeolă puteau fi complet prevenite prin vaccinare”