Studentă din Braşov, violată chiar în stradă, într-un campus studențesc din Cluj!

Last Updated on octombrie 27, 2017 Întâmplare șocantă pentru o tânără studentă din Brașov. Ea a fost violată pe o alee din cel mai cunoscut campus din Cluj.Potrivit site-ului clujust.ro și preluat de bzb.ro, o studentă din Braşov care învaţă la Cluj Napoca a fost violată de un bistriţean cu un an mai în vârstă decât fata.

„Din probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că, în noaptea de 20.10.2017, inculpatul a urmărit persoana vătămată şi pe o alee mai întunecoasă a acostat-o pe aceasta, a strâns-o de gât, a trântit-o la pământ, imobilizând-o la nivelul solului şi, împotriva voinţei acesteia, a întreţinut cu ea acte sexuale”, se arată în ordonanţa de reţinere a suspectului.

Studentă din Braşov, violată chiar în stradă, într-un campus studențesc din Cluj! 1

Potrivit sursei citate, atacul s-ar fi petrecut pe aleea care face legătura între strada Clinicilor şi Complexul Studenţesc Haşdeu din Cluj Napoca. Potrivit anchetatorilor clujeni, fata a depus plângerea în dimineaţa zilei de 20 octombrie, în jurul orei 3:00, la puţin timp după petrecerea faptei.

Tânărul bistriţean a fost reţinut patru zile mai târziu, respectiv marţi, 24 octombrie, fiind apoi prezentat Judecătoriei Cluj Napoca, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au decis că tânărul trebuie judecat în stare de arest preventiv, însă decizia nu este una definitivă.

Previous Story

Brașov: „SE CAUTĂ SOLUȚII! După ora 14 orașul se aglomerează, toată lumea se uită chiorâș la toată lumea, înjurând sau așteptând soluții din partea altora. Nimeni nu vrea să facă un …”

Next Story

Superland Brașov, anunț despre deschiderea oficială