(Video) SUPERB!  „Natura Brașovului”. Scene ca în filmele americane! „Este una extraordinară și motivul pentru care eu am ales să trăiesc aici”

Last Updated on septembrie 3, 2017 În zona Brașovului a fost filmat un documentar cu scene parcă din filmele americane. Dacă s-ar ajunge în mod organizat în câteva din aceste zone, Brașovul nu ar mai scăpa de turiști.

Pe Facebook, Dan Dinu a postat un video cu mesajul: „Natura Brașovului este una extraordinară și motivul pentru care eu am ales să trăiesc aici. Timp de aproape patru luni am avut plăcerea să vizitez cele mai impresionante rezervații naturale ale județului împreună cu Cosmin Dumitrache și să realizăm un film documentar pentru Propark Fundatia. Iată pentru moment trailer-ul filmului pe care îl puteți viziona în premieră vineri 15 septembrie de la ora 18:00 la Centrul Cultural Reduta din Brașov, în cadrul Săptămânii Ariilor Protejate.

Le mulțumesc celor care ne-au sprijinit la realizarea filmului: Catri EnacheSilviu NeculaiDora Simi, Ben Mehedin, Cristian Goga, Marius Schumi, Georgiana Andrei, Roxana Iordachescu și Radu Pescaru.

Vezi aici Video:

PS: Nu uitați de butonul HD pentru a vedea filmul la o calitate cât mai bună”.

Previous Story

Autostrada Brașov Comarnic declarată de interes național! Vezi ce înseamnă asta pentru spitalele din România:

Next Story

Brașov: Cine gătește la Oktoberfest?