Brașov: Cine gătește la Oktoberfest?

Last Updated on septembrie 4, 2017 În perioada 7-17 septembrie sunteți invitați la Oktoberfest Brașov, pe locul fostului stadion Municipal. Organizatorii au anunțat o parte dintre ci care vor găti pentru Oktoberfest.

Pe Facebook, Oktoberfest Brașov a scris: „Fierbinţi, aromate şi apetisante, preparatele la grătar încing imaginaţia oricărui gurmand! Dacă vreţi să vă bucuraţi de o experienţă culinară de excepţie, care să meargă mânuşă cu cele mai bune sortimente de bere, haideţi la Oktoberfest şi căutaţi maeştrii bucătari specializaţi în prepararea grătarelor: Master of Flames!

Brașov: Cine gătește la Oktoberfest? 1

Prezenţa la Oktoberfest a acestor ingenioşi chefi este asigurată de Lux Divina, centrul braşovean de evenimente şi conferinţe care a găzduit în ultimii ani show-uri culinare de excepţie: Vegetarian Culinary Cup, East European Culinary Cup etc.

Pasiunea şi atenţia pentru excelenţa culinară a celor de la Lux Divina se traduce nu numai prin găzduirea unor show-uri culinare de excepţie, ci şi prin oferirea fiecărui oaspete a centrului de evenimente a unei experienţe culinare unice. Această pasiune este cea care a dat startul unei colaborări de excepţie cu Asociația Culturală Euro-Est Alternativ (A.C.E.E.A) şi cu managerul acestei asociaţii, chef Radu Zărnescu.

Numele A.C.E.E.A. se identifică cu dezvoltarea gastronomiei în România şi cu recunoaşterea internaţională a bucătăriei româneşti. Sute de show-uri naţionale şi internaţionale şi numeroase concursuri de gătit au poziţionat A.C.E.E.A ca un nume de referinţă în peisajul gastronomiei de nivel înalt.
(by Sebastian Dan)

Previous Story

(Video) SUPERB!  „Natura Brașovului”. Scene ca în filmele americane! „Este una extraordinară și motivul pentru care eu am ales să trăiesc aici”

Next Story

Brașov: Pregătiri pentru LollyBoom de la Lacul Noua, cel mai mare festival din România dedicat întregii familii