UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec

Last Updated on septembrie 20, 2017 Noi detalii au fost dezvăluite de polițiștii din Brașov după accidentul de luni seara de pe podul de pe Griviței. O mamă și fetița ei au fost la un pas de moarte după ce un șofer beat le-a lovit frontal.

„ În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei minore și a mamei acesteia aflate în autoturismul condus regulamentar. Acestea au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Brașov, respectiv la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării îngrijirilor medicale“, a anunţat, ieri, Poliţia Judeţeană Braşov. potrivit Monitorul Expres.

UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec 1

Şoferul care a ajuns pe contrasens a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele şoferului vinovat, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovRadu Bogdan Puzdrea a scris: „Accident pod Griviței. Trafic blocat 20.43. Din cate am vazut, impact frontal, nu sunt victime, poliția la fața locului”.

UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec 2

(foto: Danny Dny)

Turcas OvidiuBănuiesc că unul dintre cei implicați nu și-a dat seama că podul e cu o singura banda pe sens și a mers pe contrasens. Se poate întâmpla dacă nu ești din zona sau nu ai mai trecut pe acest pod. Podul vechi fiind închis pentru reabilitare.
UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec 1
(foto: Jony George)
UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec 4

(foto: Cosmin Mito 

0.85 avea pilotul Duster-ului

)

UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec 5 UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec 6
Revenim cu detalii!
Previous Story

Brașov: Măsuri rapide luate în ultima seară de Oktoberfest din cauza furtunii

Next Story

Primăria Brașov: Maşinile parcate aiurea sau abandonate vor fi iar ridicate de pe domeniul public