Primăria Brașov: Maşinile parcate aiurea sau abandonate vor fi iar ridicate de pe domeniul public

Last Updated on septembrie 20, 2017 Mașnile parcate neregulamentar sau abandotate pe domeniul public vor putea fi ridicate din nou. În acest moment se lucrează la documentația necesară licitației pentru stabilirea firmei care se va ocupa de ridicarea mașinilor.

„În paralel, lucrăm deja la documentaţia necesară scoaterii la licitaţie a acestui contract. Concesionarea se va face pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă doi ani şi jumătate, conform legii.

Primăria Brașov: Maşinile parcate aiurea sau abandonate vor fi iar ridicate de pe domeniul public 1

Ofertantul va trebui să deţină mai multe utilaje de ridicat, nu doar unul, astfel încât asigurarea serviciului de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar să se facă în timp optim”, a precizat viceprimarul Laszlo Barabaş, citat de mytex.ro

Se estimează câ până în 15 octombrie, documentaţia va fi finalizată pentru a fi trimisă spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice.

În urma verificărilor efectuate de Poliţia Locală Braşov în ultimele zile, au fost identificate peste 100 de maşini abandonate pe domeniul public, aşadar printre primele vizate la ridicare.

Previous Story

UPDATE. Accident Brașov: Mamă şi fiică, la un pas de moarte din cauza unui şofer băut pe podul de la Fartec

Next Story

Mergi? Protest pentru Aeroport Brasov cu …trollerul. „Hai cu un Troller (un bagaj din ăla cu roți, de-l tragi prin aeroport pe la alții prin oraș) la Prefectura Terminalul de Plecare definitivă Brașov”