Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu' ... ”

Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu’ … ”

Last Updated on septembrie 22, 2017 Cu mașina rămâi blocat în trafic pe la Sinaia, Azuga, cu trenul este aglomerație. Cum să se mai vină de la București? Poate merită încercat Hyperion, trenul privat.

Pe Facebook, Cristina Popa a scris: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber.

Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu' ... ” 1

Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu’ controleaza biletele si cand ajunge spre capatul celalat al vagonului se uită la un scaun, se uită la mine. Si apoi imi face semn, ferm: Doamna, dumneavoatra aici, va rog. Bai, mi-a stricat tot filmul 😀😀😀😀”.

Compania Softrans din Craiova a anunțat introducerea unei a noi garnituri Hyperion care va lega de această dată Craiova de Brașov, via București.
Acesta este al doilea tren pe care compania îl introduce după cel de pe linia Craiova-București-Constanța.

Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu' ... ” 2 Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu' ... ” 3 Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu' ... ” 4

Preţul aferent unei călătorii de la Craiova la Bucureşti este de 40 de lei, iar de la Bucureşti la Braşov de numai 30 de lei. Prin comparaţie, cel mai rapid tren al CFR Călători parcurge distanţa Bucureşti – Braşov ceva mai repede, în două ore şi 20 de minute (IRN 10641), dar călătoria costă 48,6 lei.

Previous Story

„Bravo, Brașov! Ești frumos, ai mâncare gustoasă, și foarte curând și un serial despre tine”

Next Story

Aeroportul Brașov. „De ani de zile ma intreb cand o sa fie plina Piata Sfatului de oameni care cer sa finalizeze autoritatile odata odiseea aeroportului si a autostrazii!”