Aeroportul Brașov. „De ani de zile ma intreb cand o sa fie plina Piata Sfatului de oameni care cer sa finalizeze autoritatile odata odiseea aeroportului si a autostrazii!”

Last Updated on septembrie 23, 2017 Duminică, de la ora 18:00 în fața Prefecturii are loc un protest inedit cu trollere pentru susținerea Aeroportului. „Zburdăm, zburdăm, zburdăm că nu zburăm! – Cam așa ar suna un cântec de protest dacă ar fi să ne adunăm să ne arătăm nemulțumirea (și o facem!) față de autoritățile locale, județene, naționale, care nu mai contenesc să ne ofere promisiuni că aeroportul se va face” se scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe Facebook, Ionut Tata a scris: „Stiu ca sunem obisnuiti sa protestam IMPOTRIVA, si mai putin PENTRU ceva. Si de ani de zile ma intreb cand o sa fie plina Piata Sfatului de oameni care cer sa finalizeze autoritatile odata odiseea aeroportului si a autostrazii!

Aeroportul Brașov. „De ani de zile ma intreb cand o sa fie plina Piata Sfatului de oameni care cer sa finalizeze autoritatile odata odiseea aeroportului si a autostrazii!” 1

Niste prieteni misteriosi au pus intre timp chestia asta in miscare si, in ciuda whitewashing-ului pe care l-au incercat cei care se simteau vizati, sper ca vom fi cat mai multi duminica la prefectura!”

Cu Trollerul la Aeroportul Brasov – Zbor Protest: „Vrei să-ți arăți nemulțumirea față de faptul că nu avem aeroport la Brașov? Hai cu un Troller (un bagaj din ăla cu roți, de-l tragi prin aeroport pe la alții prin oraș) la Prefectura Terminalul de Plecare definitivă Brașov, duminică la ora 18.00.

Apropos, ca să fie zborul plăcut pentru pasagerii nemulțumiți, nu sunt invitați membrii marcanți ai niciunui partid care a fost până în acest moment la guvernare în ultimii 10 ani. Deci NU NU PNL, NU NU PSD (ăștia fac pe opoziția la Brașov cu tupeu, ei fiind decizionali la București. Cât tupeu jegos) NU NU ALDE, PMP, UDMR. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Aeroportul Brașov. „De ani de zile ma intreb cand o sa fie plina Piata Sfatului de oameni care cer sa finalizeze autoritatile odata odiseea aeroportului si a autostrazii!” 2

Invită-ți prietenii la eveniment și distribuie evenimentul!

Sinteză:

– Duminică, 24.09.2017, ora 18.00, Prefectura Brașov;
– Tu și un bagaj de aeroport;
– De restul ne ocupăm noi”.

Previous Story

Spre Brașov: „Trenul plin. Ca în India. Până la Ploiești am mers pe scară. La Ploiești, jumăte din oameni au coborât, dar vagoanele tot pline, nu stiu cum se face. Niciun loc liber. Ma pregatisem mental sa imi traiesc viata. Si vine Nasu’ … ”

Next Story

Brașovul?! „12 hectare oferite de Guvern pentru un nou spital la Iași. Exact cât avem și noi nevoie. Reprezentanți aleși ai brașovenilor, U(R)NIȚI-VĂ!”