Brașovul?! „12 hectare oferite de Guvern pentru un nou spital la Iași. Exact cât avem și noi nevoie. Reprezentanți aleși ai brașovenilor, U(R)NIȚI-VĂ!”

Last Updated on septembrie 23, 2017 Lucrurile se mișcă pentru Iași, Cluj și Craiova, unde se vor construi spitale nou-nouțe. Din păcate, Brașovul, cu 1 milion de turiști anual, este în continuare ignorat de București.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a scris:12 hectare oferite de Guvern pentru un nou spital la Iași. Exact cât avem și noi nevoie. Reprezentanți aleși ai brașovenilor, U(R)NIȚI-VĂ!

Brașovul?! „12 hectare oferite de Guvern pentru un nou spital la Iași. Exact cât avem și noi nevoie. Reprezentanți aleși ai brașovenilor, U(R)NIȚI-VĂ!” 1

GUVERNUL ROMÂNIEI
21.09.2017
Guvernul asigură terenul pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Iași

Ministerul Sănătății va prelua un teren de 120.000 mp în municipiul Iași în scopul construirii Spitalului Regional de Urgență, potrivit unei hotărâri de guvern adoptată în ședința de astăzi.
Terenul, aflat în domeniul public al municipiului Iași, a trecut în domeniul public al statului român, în noiembrie 2016, printr-o hotărâre a Consiliului Local Iași”.

Cluj:  Joi, 14 septembrie 2017, Consiliul Județean a transmis Ministerului Sănătății adresa prin care a confirmat faptul că terenul situat în comuna Florești, Str. Avram Iancu, nr. 370 – 374, nu este supus unor cereri de revendicare, nu se află în litigii pe rolul instanțelor, nu este grevat de sarcini și nu este închiriat sau concesionat.

Tot prin intermediul aceleiași adrese, Consiliul Județean a confirmat faptul că imobilul în cauză reprezintă un bun de interes public național.

Previous Story

Aeroportul Brașov. „De ani de zile ma intreb cand o sa fie plina Piata Sfatului de oameni care cer sa finalizeze autoritatile odata odiseea aeroportului si a autostrazii!”

Next Story

Brașov: Doi taximetriști bătuți sâmbătă noapte! Unul a fost ștrangulat!