Brașov: Doi taximetriști bătuți sâmbătă noapte! Unul a fost ștrangulat!

Last Updated on septembrie 24, 2017 Doi taximetriști au fost bătuți sâmbătă seara de un individ agresiv în Bartolomeu. Unul a fost ștrangulat, altul lovit cu o bâtă. Totul la interval de 15 minute.

Pe Facebook, Din Taxi a adăugat o fotografie cu mesajul: „TAXIMETRIȘTI ATACAȚI în cartierul Bartolomeu Nord la miezul noptii. Sâmbătă noaptea în jurul orei 1, un taximetrist a fost atacat și ștrangulat de un individ necunoscut, șoferul crezând că este un client care făcuse comanda.

Brașov: Doi taximetriști bătuți sâmbătă noapte! Unul a fost ștrangulat! 1

La nici un sfert de oră o altă mașină de taxi, ce ducea două cliente la destinație în strada Lânii, a fost atacată de un individ recalcitrant, același din primul atac. Din spusele martorilor se pare ca individul a blocat calea mașinii apoi a lovit șoferul cu o bâtă de lemn și a produs distrugeri autoturismului. Clientele s-au ales cu un șoc emoţional puternic, acestea aflându-se pe bancheta din spate nu au fost vătămate.

În urma apelului la 112 un echipaj de poliție a ajuns la locul cu pricina în 10 minute timp destul cât agresorul să mai atace un cuplu aflat pe unul din trotuarele din zonă.

Pe numele agresorului a fost deschis dosar penal, acesta fiind reținut de organele de cercetare.
Revenim cu amănunte…”

Previous Story

Brașovul?! „12 hectare oferite de Guvern pentru un nou spital la Iași. Exact cât avem și noi nevoie. Reprezentanți aleși ai brașovenilor, U(R)NIȚI-VĂ!”

Next Story

(Foto) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere. A fost aruncat în aer „vreo 30 de metri…ce viteza avea șoferul…”