Toni Delaco: „Le spuneam prietenilor care ma vizitau la Brasov ca aici taximetristii sunt draguti si nu te fura, chelnerii sunt politicosi si nu te fura, militienii sunt cinstiti si nu te fura. Dar …”

Last Updated on septembrie 12, 2017 Brașovul are un mare noroc: poziționarea sa geografică l-a făcut centrul turismului din România. Ce se întâmplă însă cu serviciile?  Cresc în calitate sau sunt slabe și îi enervează pe turiști?

Pe Facebook, Toni Delaco a scris: „Obisnuite cu roaba de turisti rasturnata peste vara in batatura, restaurantele din Brasov au inceput sa sufere la capitolul servicii. Chelneri neatenti, mancare rece, serviciu lent, am uitat, nu se poate, nu avem.

Toni Delaco: „Le spuneam prietenilor care ma vizitau la Brasov ca aici taximetristii sunt draguti si nu te fura, chelnerii sunt politicosi si nu te fura, militienii sunt cinstiti si nu te fura. Dar ...” 1

Sper din tot sufletul sa fie doar o perioada tampon, sa isi revina repede caci oamenii de aici sunt unul din putinele motive de mandrie pentru mine. Le spuneam prietenilor care ma vizitau la Brasov ca aici taximetristii sunt draguti si nu te fura, chelnerii sunt politicosi si nu te fura, militienii sunt cinstiti si nu te fura.

Dar minunile par sa nu tina in tara asta. Sau sunt eu depresiv”.

Previous Story

Brașov: Au început cursurile și la Școala Profesională Germană Kronstadt. „In anul scolar 2017-2018, SPGK are peste 800 de elevi care se vor pregati pentru o meserie de viitor”

Next Story

Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi: