Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi:

Last Updated on septembrie 12, 2017 Brașovul va avea un mall nou-nouț la începutul anului 2019. Va fi amplasat în zonă centrală, la Hidro, și va avea cîteva lucruri în plus față de mall-ul Coresi din Tractorul.

În primul rând va avea o terasă verde de 3.500 de metri pătrați cu vedere la Tâmpa. La Coresi terasele sunt „împrăștiate” în magazin și pe lângă el, spre parcări. Mall-ul AFI va avea 10 săli de cinema, față de 8 la Coresi, toate la standard VIP. Cu această poate vor scădea prețurile la bilete, așa cum se întâmplă la Cluj, unde sunt două mall-uri dar și un cinematograf popular, Florin Piersic.

Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi: 1 Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi: 2

O zonă extinsă cu facilități pentru petrecerea timpului liber, servicii și o zonă interactivă inovatoare, ce aduce un nou stil de food court vor completa experiența de shopping pentru locuitorii orașului Brașov, dar și pentru cei care vizitează această frumoasă destinație turistică.

AFI Europe a pus piatra de temelie a celui de-al treilea centru comercial al companiei în România și anunță avansarea lucrărilor de construcție. Centrul comercial AFI Brașov include 200 de magazine, insule și zone de servicii, rata de alocare a spațiilor depășind deja 80%. Prima etapă a construcției include un centru comercial cu o suprafață totală închiriabilă de 45.000 sqm (160.000 GBA) și unul din cele două turnuri de birouri Clasa A ce se întind pe o suprafață de 25.000 mp GLA. Investiția în această etapă însumează peste 120 de milioane de euro. Compania estimează că data livrării proiectului este primul trimestru din 2019.

Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi: 3

Retailerul francez Carrefour, prima ancoră a centrului comercial, ocupă o suprafață de 6.500 mp. Centrul comercial AFI Brașov va oferi vizitatorilor un mix foarte atractiv de chiriasi. Grupul Inditex va aduce pe o suprafață de 7.000 mp, principalele mărci din portofoliu, precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Oysho și Zara Home.

Noua investiție va crea peste 2.000 de locuri de muncă și își propune să devină noul centru de interes al orașului și destinația preferată pentru pasionații de shopping, turiști, dar și pentru comunitatea de business și companiile multinaționale din domeniul IT&C.

Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi: 4

„În viziunea noastră, rolul unei companii trece dincolo de granițele afacerilor, iar orice succes trebuie să fie și un succes al comunității. De aceea, acest moment simbolic ce reprezintă așezarea pietrei de temelie a primului nostru proiect din Brașov, marchează ceea ce ne dorim să devină principalul punct de interes al orașului, atât pentru locuitori, cât și pentru comunitatea locală de afaceri și multinaționale. Varietatea de branduri de fashion, locația perfectă, accesibilitatea, facilitățile de petrecere a timpului liber și divertisment reprezintă mixul perfect prin care ne dorim să setăm noi trenduri și să oferim vizitatorilor o nouă experiență de shopping”, a spus David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Previous Story

Toni Delaco: „Le spuneam prietenilor care ma vizitau la Brasov ca aici taximetristii sunt draguti si nu te fura, chelnerii sunt politicosi si nu te fura, militienii sunt cinstiti si nu te fura. Dar …”

Next Story

Foto Brașov:  „Administrația locală Brașov și disprețul său definitoriu față de cetățeni: în timp ce zeci de locuri de parcare (aflate pe drumul public !) zac blocate de triunghiuri din tablă ruginită, caracteristice oricărui frumos oraș turistic european, oamenii sunt nevoiți să-și „cocoațe” mașinile care pe unde poate”