Foto Brașov:  „Administrația locală Brașov și disprețul său definitoriu față de cetățeni: în timp ce zeci de locuri de parcare (aflate pe drumul public !) zac blocate de triunghiuri din tablă ruginită, caracteristice oricărui frumos oraș turistic european, oamenii sunt nevoiți să-și „cocoațe” mașinile care pe unde poate”

Last Updated on septembrie 12, 2017 Mulți brașoveni și-au blocat locurile de parcare chiar dacă acest lucru este interzis, fiind pasibili de amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei și ridicarea dispozitivului de blocare. În luna iulie, Poliția Locală a mers la recoltat de dispozitive de blocare dar se pare că au mai rămas în multe locuri.

Pe Facebook, Gică Romeo Porumboiu a adăugat fotografii cu mesajul: „Administrația locală Brașov și disprețul său definitoriu față de cetățeni: în timp ce zeci de locuri de parcare (aflate pe drumul public !) zac blocate de triunghiuri din tablă ruginită, caracteristice oricărui frumos oraș turistic european, oamenii sunt nevoiți să-și „cocoațe” mașinile care pe unde poate. În acest timp „polițistul românesc” face și el un ban cinstit.

Foto Brașov:  „Administrația locală Brașov și disprețul său definitoriu față de cetățeni: în timp ce zeci de locuri de parcare (aflate pe drumul public !) zac blocate de triunghiuri din tablă ruginită, caracteristice oricărui frumos oraș turistic european, oamenii sunt nevoiți să-și „cocoațe” mașinile care pe unde poate” 1 Foto Brașov:  „Administrația locală Brașov și disprețul său definitoriu față de cetățeni: în timp ce zeci de locuri de parcare (aflate pe drumul public !) zac blocate de triunghiuri din tablă ruginită, caracteristice oricărui frumos oraș turistic european, oamenii sunt nevoiți să-și „cocoațe” mașinile care pe unde poate” 2 Foto Brașov:  „Administrația locală Brașov și disprețul său definitoriu față de cetățeni: în timp ce zeci de locuri de parcare (aflate pe drumul public !) zac blocate de triunghiuri din tablă ruginită, caracteristice oricărui frumos oraș turistic european, oamenii sunt nevoiți să-și „cocoațe” mașinile care pe unde poate” 3

Acum înțeleg de ce le-au luat mașini așa mici: să nu se vadă”.

Nicolae Aldea, Director Executiv Poliția Locală, în luna iulie: „Cu această ocazie, agenții împreună cu angajați ai serviciului de salubritate strâng toate dispozitivele de blocare a locurilor de parcare și tăblițele inscripționate de brașovenii care așa au înțeles să își rezerve sectoarele de drum din fața porților, dar au fost ridicate de pe domeniul public și caprele metalice sau din lemn, stativele ori indicatoarele așezate în dreptul unor locuri de parcare de reședință.

De asemenea, toate dispozitivele de blocare fixate ilegal pe locurile de parcare sunt demontate și ridicate, însă deținătorii de astfel de opritoare trebuie să știe că HCL 927/2006 prevede sancțiuni usturătoare pentru „Montarea unui dispozitiv de blocare pe locul de parcare”- art. 35 alin.(1) lit. b) – (amenda cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei și ridicarea dispozitivului de blocare).

Același normativ stabilește și faptul că se pot da sancțiuni și pentru “Blocarea locului de parcare prin alte mijloace” – art. 35 alin. (1) lit. c) – sancțiunea fiind între 1.000 și 1.500 de lei.

Acțiunile rutieriștilor de la Locală se înscriu în setul de principii prin implementarea cărora, Poliția Locală Brașov intenționează să asigure un climat citadin civilizat și european”.

 

Previous Story

Brașov: OFICIAL! Au început lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro. Vezi ce va avea în plus față de mall-ul Coresi:

Next Story

Brașov: Un turist străin cheltuie 766 de dolari, mai mult decât în Croaţia sau Grecia dar … „atunci când vrei să mănânci pe o terasă și te trezești cu mașina de gunoi lângă farfurie…”