Brașov: Un turist străin cheltuie 766 de dolari, mai mult decât în Croaţia sau Grecia dar … „atunci când vrei să mănânci pe o terasă și te trezești cu mașina de gunoi lângă farfurie…”

(Last Updated On: September 12, 2017)

Potrivit unei statistici prezentate de Ziarul Financiar, un turist străin cheltuie în Brașov, în medie, 766 de dolari, mai mult decât în Croaţia sau Grecia, pentru o vacanță. Dar ce te faci când în centru te trezești cu mașina de gunoi lângă farfurie?

Pe Facebook, Alexandra-Ioana CRIVINEANU a scris: „În urma numeroaselor sesizări primite de la agenții economici din zona de centru, am cerut astăzi, executivului Primăriei, în ședința Consiliului Local, schimbarea intervalului orar în care se ridică deșeurile menajere de pe străzile din centrul istoric, astfel încât cei care ies în oraș sau servesc masa, să nu mai fie deranjați de ridicarea gunoiului.

(foto: mytex.ro. Atunci când vrei să mănânci pe o terasă și te trezești cu mașina de gunoi lângă farfurie…)

De asemenea, am atras atenția asupra disconfortului creat de mașinile prea mari ale firmelor de salubrizare, dar și despre ceea ce acestea lasă în urma lor: miros neplăcut, mizerie, diverse lichide de care ni se lipesc pantofii, dar și un aer greu de respirat.

Îmi doresc să avem cât mai curând o situație de normalitate, specifică unui oraș turistic”.