Foto Brașov: „Tot centru este BLOCAT!!!!  Dragi elevi mergeți la scoală cu autobuzul !!!”

Last Updated on septembrie 13, 2017 O dată cu începerea unui nou an școlar traficul din Brașov, la anumite ore, a devenit imposibil. Se reclamă blocaje în trafic în zona centrală și pe strada 13 Decembrie.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud BrașovAdriana Buretia a scris: „Tot centru este BLOCAT!!!!  Dragi elevi mergeți la scoală cu autobuzul !!!”

Radu BogdanSi fiecare masina opreste masina in fata scolii, se da jos mamica sa deschida usa copilului care este normal in spatele soferului ca sa nu poti depasi, si il si pupa sa aibe noroc la scoala. Iar tu te nimeresti exact in spatele ei si intarzii la munca.
Adrian Niculicea13 Decembrie, Stadionului, De Mijloc, blocate toate
Vlad FoxCe e in autobuze la ora asta? Chiar sunt curios? Noi ne impingeam ca sa se poata inchide usile, cateodata chiar, pleca si cu usile deschise. Dar deh, in ziua de azi copiii nu mai pot merge singuri la scoala. Daca apare vreun golan si le fura banii? Culmea, ajung sa cred ca asta ne-a facut sa crestem cum suntem azi. A se vedea restul fetitelor care isi spun baieti acum….
Claudiu ColcerHai o săptămână în București și o să ți se pară light traficul din Brașov :))
Diana PăduraruDragi parinti Foto Brașov: „Tot centru este BLOCAT!!!!  Dragi elevi mergeți la scoală cu autobuzul !!!” 3🙂 mergeti cu bicicleta sau autobuzul la serviciu Foto Brașov: „Tot centru este BLOCAT!!!!  Dragi elevi mergeți la scoală cu autobuzul !!!” 4😳.. asta ne spun si ei, daca noi nu le dam acest exemplu cum sa le cerem copiilor sa faca ceva pentru care nu au un model?

Pattantyus Ede: Circulația dirijată de poliție în giratoriul de la Făget 7:51

 Foto Brașov: „Tot centru este BLOCAT!!!!  Dragi elevi mergeți la scoală cu autobuzul !!!” 5

Lavinia Anton: Dobrogeanu Gherea complet blocată, str. Tampei la fel, prima bandă a bulevardului Muncii….Multumiri celor care au pus noi stâlpi care permit intrarea doar a unei mașini pe strada Castelului!

Gabriel Lita Asa scrie acum in “manualul de educatie fizica si sport”, ca trebuie sa mearga cu masina la scoala…
Previous Story

Brașov: Un turist străin cheltuie 766 de dolari, mai mult decât în Croaţia sau Grecia dar … „atunci când vrei să mănânci pe o terasă și te trezești cu mașina de gunoi lângă farfurie…”

Next Story

Brașov: Concert Ștefan Bănică – “Picat din Luna”. Vezi cât costă un bilet: