Medic din Brașov: „Asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături”

Last Updated on septembrie 25, 2017 Medicii și asistentele nu prea au voie să se îmbolnăvească chiar dacă sunt expuși la viruși sau bacterii periculoase. Iar când se îmbolnăvesc trebuie să o facă în așa fel încât să vină la serviciu, deoarece nu există personal care să-i înlocuiască.

Pe Facebook, Grigorescu Dan a scris: „Am rămas surprins când am văzut-o ieri dimineață, puțin după ora 9, pe Lidia Punkosti, asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături. Deși m-a rugat cu cerul și pământul să nu fac publică această imagine surprinsă cu abilitățile mele de „fotograf de instantaneu”, eu, precum scorpionul din bancul cu broscuța, nu m-am putut abține!

Medic din Brașov: „Asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături” 1

De ce? Pentru că numai așa vor înțelege și cei mereu nemulțumiți, cu câte eforturi se menține „normalitatea” în zona asistenței medicale din spitalele de stat, în condițiile în care unii dintre colegii noștri nu pot fi înlocuiți instantaneu, atunci când dă boala peste ei.
Respect, Lidia!
Și, încă o dată, scuze…”

Previous Story

Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului

Next Story

Brașov: ATENȚIE la calorifere! Va începe încărcarea instalațiilor de termoficare in vederea probelor pentru furnizarea de căldură