Brașov: ATENȚIE la calorifere! Va începe încărcarea instalațiilor de termoficare in vederea probelor pentru furnizarea de căldură

Last Updated on septembrie 25, 2017 Serviciul Public Local de Termoficare Brașov – SPLT îi anunță pe brașovenii racordați la sistemul central de termoficare să fie atenți la calorifere deoarece vor începe probele pentru furnizarea căldurii.

Serviciul Public Local de Termoficare Brașov – SPLT Brașov anunță: Miercuri 27 sept 2017 se va începe încărcarea instalațiilor de termoficare in vederea probelor “la rece” privind furnizarea de caldura. In vederea EVITĂRII INUNDAȚIILOR, rugam Asociațiile de proprietari sa verifice robineții coloanelor proprii (atenție la cei de aerisire!) și pe locatari sa deschida robineții de la calorifere la maxim, pentru realizarea circulației agentului termic!

Brașov: ATENȚIE la calorifere! Va începe încărcarea instalațiilor de termoficare in vederea probelor pentru furnizarea de căldură 1

Furnizarea efectivă este programată pentru data de 01noiembrie, dar dacă prognoza meteo o va impune, vom începe mai devreme.
Va mulțumim și va asiguram ca Schimbam Pentru Locuitori Termoficarea!”

Previous Story

Medic din Brașov: „Asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături”

Next Story

Roman Brașov așteaptă o comandă de 500 de camioane din Pakistan chiar dacă s-a început demolarea unei părți din uzină