Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului

Last Updated on septembrie 24, 2017 Peste 200 de brașoveni au plecat în marș de protest, Prefectură – Republicii – Piața Sfatului, să-și exprime nemulțumirea că nu avem Aeroport.

Pe Facebook, Cristian Zaharia a adăugat fotografii cu mesajul: „200 de brasoveni, exact capacitatea unui A320 și-au manifestat nemulțumirea pentru faptul că nu avem aeroport la Brasov”.

Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 1

Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 2

Anca Giosul:Miting: Cu trolerul la Aeroportul Brasov!”

Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 3 Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 4 Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 5 Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 6

Dumitru Ion:  Acum 19.23 la Brasov. Vrem Aeroport!

Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 7 Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului 8

Vrem Aeroport la Brasov: Protest pentru Aeroportul Brasov – 2

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia … „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere”

Next Story

Medic din Brașov: „Asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături”