Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia … „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere”

Last Updated on septembrie 24, 2017 Pe locul fostei uzine Hidromecanica din Centrul Civic se va construi Mall-ul AFI, deschiderea în prima parte a anului din 2019. Dintr-o postare a unui constructor aflăm că pentru demolarea fundației a fost nevoie de tehnologia …  diamantata cu disc si fir diamantat. Cam cât de solidă era fundația de acolo de a fost nevoie de așa ceva?

Pe Facebook, Taiere Beton a adăugat fotografii cu mesajul: „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere in cadrul proiectului de amenajarea a complexului „AFI PALACE BRASOV”.

Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia ... „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere” 1 Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia ... „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere” 2 Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia ... „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere” 3 Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia ... „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere” 4 Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia ... „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere” 5

De-a lungul desfasurarii proiectului, specialistii nostri in taiere beton au executat lucrari de demolare fundatii prin tehnologie diamantata cu disc si fir diamantat. Pentru executarea lucrarilor de o astfel de complexitatea si nu numai, va stam la dispozitie la numarul de contact: 0761.323.792 sau adresa de mail: office@taieribeton.ro.

Va invitam sa accesati si site-ul: taieribeton.ro pentru a ne cunoaste mai bine”.

Previous Story

(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje

Next Story

Foto Brașov: Update 2. Imagini de la protestul pentru Aeroport. S-a plecat în marș pe Republicii spre Piața Sfatului