(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje

Last Updated on septembrie 24, 2017 Aproximativ  100 de persoane sunt în aceste momente în fața Prefecturii pentru a cere Aeroport la Brașov. Ei cer rezolvarea cât mai rapidă a situației Aeroportului.

Vrem Aeroport la Brasov: Protest pentru Aeroportul Brasov. Distribuiti!

Vezi aici Video:

Paul Ciocan: E avionul pentru Brasov. Ala mic din spate.
(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje 1
Florin Tulea: Prezent!
(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje 2

Pe Facebook, Daniela Rusu a adăugat fotografii cu mesajul: „Vrem aeroport la Brașov”.

(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje 3

Andreea Rogoz: Am găsit avion la Brașov. Merge pe promisiunile politicienilor. Uite cum zboară, tiiiiiii…
(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje 4
Codrut Bucur: Aeroportul din Brasov lanseaza doar bule
(Video) Aeroportul Brașov. Update. Aproximativ 100 de persoane la protest cu bagaje 5

Pe Facebook, organizatorul protestului,  Vrem Aeroport la Brasov a scris: „Zburdăm, zburdăm, zburdăm că nu zburăm! – Cam așa ar suna un cântec de protest dacă ar fi să ne adunăm să ne arătăm nemulțumirea (și o facem!) față de autoritățile locale, județene, naționale, care nu mai contenesc să ne ofere promisiuni că aeroportul se va face.

Vrei să-ți arăți nemulțumirea față de faptul că nu avem aeroport la Brașov? Hai cu un Troller (un bagaj din ăla cu roți, de-l tragi prin aeroport pe la alții prin oraș) la Prefectura Terminalul de Plecare definitivă Brașov, duminică la ora 18.00.

Zborul nostru la joasă altitudine trebuie să ofere turbulențe factorilor de decizie naționali și locali, pentru că prea liniștiți stau ei în scaunele lor. Să li se aprindă becul “puneți-vă centura de siguranță”, trebuie să înțeleagă că trebuie să facă demersuri urgente pentru că Aeroportul Brașov să nu mai fie doar un vis. Un vis de care constant își bat joc și de care se folosesc doar în campania electorală.

Dacă vii acolo, vei primi un bilet de îmbarcare în primul zbor de pe aeroportul nostru Brașovean, făcut special de organizatorii acestui “zbor-eveniment” 😉

Apropos, ca să fie zborul plăcut pentru pasagerii nemulțumiți, nu sunt invitați membrii marcanți ai niciunui partid care a fost până în acest moment la guvernare în ultimii 10 ani. Deci NU NU PNL, NU NU PSD (ăștia fac pe opoziția la Brașov cu tupeu, ei fiind decizionali la București. Cât tupeu jegos) NU NU ALDE, PMP, UDMR. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Invită-ți prietenii la eveniment și distribuie evenimentul!
Vezi aici cum arată acum Aeroportul Brașov:

Sinteză:

– Duminică, 24.09.2017, ora 18.00, Prefectura Brașov;
– Tu și un bagaj de aeroport;
– De restul ne ocupăm noi”.

Previous Story

(Foto) Brașov: A început protestul pentru AEROPORT! „Am găsit avion la Brașov. Merge pe promisiunile politicienilor. Uite cum zboară, tiiiiiii”

Next Story

Foto Brașov: Se construiește mallul AFI. Ce fundație era la Hidro de a fost nevoie de tehnologia … „diamantata cu disc si fir diamantat”? „Suntem la finalizarea lucrarilor de taiere”