(Foto) Vrei din nou tramvaie în Brașov? Sau te mulțumești să inhalezi rămășițe de disel cancerigene, zi de zi? „Mai jos câteva planuri realizate de Arh. Gabriel Buhus pentru reintroducerea rețelei de tramvai în Brașov”

Last Updated on septembrie 29, 2017 Desființarea liniilor de tramvai a fost o greșeală strategică pentru sănătatea brașovenilor. Zi de Zi, autobuzele care au înlocuit tramvaiele, aruncă în aer rămășițele de diesel cancerigene.

Pe Facebook, Construim Romania a adăugat fotografii cu mesajul: „Mai jos câteva planuri realizate de Arh. Gabriel Buhus pentru reintroducerea rețelei de tramvai în Brașov.

(Foto) Vrei din nou tramvaie în Brașov? Sau te mulțumești să inhalezi rămășițe de disel cancerigene, zi de zi? „Mai jos câteva planuri realizate de Arh. Gabriel Buhus pentru reintroducerea rețelei de tramvai în Brașov” 1

Susținem cu tărie astfel de propuneri. Prin reintroducerea rețelei de tramvai, atât Brașovul cât și zona metropolitană Brașov vor avea de câștigat prin creșterea calității transportului în comun.

Sunt propuse și costuri estimative pentru construirea rețelei și achiziția de material rulant.  Prezentarea acestor propuneri a avut loc in cadrul dezabterilor prilejuite de Conferința cu dezbatere – Transportul Electric din Brașov – Trecut Prezent și Viitor”.

Vezi aici Video de la Conferinta cu dezbatere Transportul Electric din Brasov – Trecut Prezent si Viitor #5

Vrei tramvai în Brașov?

Previous Story

„Turnul ala de la CET Brasov, ca tot sta nefolosit, ar putea produce 9MW de energie electrica pentru iluminatul stradal in oras”

Next Story

Brașov: Un alt cartier marca Maurer Imobiliare. 14 blocuri, 750 de locuinţe