Brașov: Un alt cartier marca Maurer Imobiliare. 14 blocuri, 750 de locuinţe

Last Updated on septembrie 29, 2017 Maurer Imobiliare își continuă expansiunea la Brașov după ce a cumpărat recent un teren de 3.6 ha, amplasat la intersecția străzilor 13 Decembrie și Ioan Popasu, în cartierul Tractorul.
Proiectul „Maurer Residence” va fi demarat în această toamnă și vizează construcţia a 750 de locuinţe cu 1, 2 și 3 camere, dar și structuri de tip studio și duplex. Unitățile vor fi situate în 14 blocuri, desfășurate pe mai multe nivele de înălțime, informează bizbrașov.ro.

Brașov: Un alt cartier marca Maurer Imobiliare. 14 blocuri, 750 de locuinţe 1

 

Maurer Imobiliare anunță că partenerul Libra Internet Bank pune la dispoziția clienților primul credit ipotecar online, iar acest credit vine cu următoarele avantaje:

  • Poate fi accesat ORICÂND și de ORIUNDE, chiar și într-o după-masă de duminică din fotoliul confortabil de acasă de pe telefonul mobil.
  • Are ZERO PE LINIE COMISIOANE.
  • Se solicită doar pe baza cărții de identitate
  • Creditul se va aproba doar în câteva ore fără a fi nevoie de adeverință de venit

Cu acest credit online de la Libra Internet Bank clienții noștri nu vor face niciun drum la bancă iar timpul rămas îl vor putea împărți, astfel, între momentele în familie și găsirea celor mai bune soluții pentru amenajarea interioară și decorarea casei lor.

Previous Story

(Foto) Vrei din nou tramvaie în Brașov? Sau te mulțumești să inhalezi rămășițe de disel cancerigene, zi de zi? „Mai jos câteva planuri realizate de Arh. Gabriel Buhus pentru reintroducerea rețelei de tramvai în Brașov”

Next Story

Brașov: VOTAT. Blocurile American Dream nu mai pot fi construite pe dealurile din Șchei