„Turnul ala de la CET Brasov, ca tot sta nefolosit, ar putea produce 9MW de energie electrica pentru iluminatul stradal in oras”

Last Updated on septembrie 29, 2017 Turnul de ca CET cam stă degeaba de când „uzina” de făcut căldură și apă caldă a fost închisă. Ar putea fi folosit ca suport pentru o centrală eoliană?

Pe Facebook, Mihai Ciubotaru a adăugat fotografii cu mesajul: „Turnul ala de la CET Brasov, ca tot sta nefolosit, ar putea produce 9MW de energie electrica pentru iluminatul stradal in oras.

„Turnul ala de la CET Brasov, ca tot sta nefolosit, ar putea produce 9MW de energie electrica pentru iluminatul stradal in oras” 1 „Turnul ala de la CET Brasov, ca tot sta nefolosit, ar putea produce 9MW de energie electrica pentru iluminatul stradal in oras” 2

10 anix365zilex9MW= 32 850 MW de energie electrica pierduti de oras!!! Se amortiza de doua ori pana acum turbina. Cred ca mai sunt vreo 20 de turnuri din astea nefolosite in tara!!!”

Previous Story

Brașov: Începe Târgul de Toamnă în Piața Astra, Dacia, Tractorul, Bartolomeu, Star. Vezi de unde vin producători

Next Story

(Foto) Vrei din nou tramvaie în Brașov? Sau te mulțumești să inhalezi rămășițe de disel cancerigene, zi de zi? „Mai jos câteva planuri realizate de Arh. Gabriel Buhus pentru reintroducerea rețelei de tramvai în Brașov”