(Foto) Oktoberfest Brașov: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?” Poți face și rezervări, vezi condițiile:

Last Updated on august 30, 2017 Organizatorii Oktoberfest au început montarea celor două corturi uriașe. Și chiar sunt uriașe, nu se compară cu cel de la Liceul sportiv. Pentru a evita aglomerația, poți face și rezervări.

Pe Facebook Oktoberfest Brașov a adăugat fotografii cu mesajul: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?”

(Foto) Oktoberfest Brașov: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?” Poți face și rezervări, vezi condițiile: 1 (Foto) Oktoberfest Brașov: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?” Poți face și rezervări, vezi condițiile: 2 (Foto) Oktoberfest Brașov: „Se înalță și a început să prindă contur! Ia să vedem cine ghiceștește despre ce este vorba?” Poți face și rezervări, vezi condițiile: 3

PROCEDURA REZERVARI
Ca să fiţi siguri că o să vă distraţi la maxim şi o să vă simţiţi bine, rezervaţi o masă la Oktoberfest, la numărul de telefon 0720 898 178. 
Rezervarile se fac pentru zilele de Vineri – Duminica (8-10 Septembrie) si Joi – Duminica (14-17 Septembrie).

Rezervarea presupune achitarea în avans, la intrarea în zona de rezervări, a unei consumaţii minime obligatorii în valoare de 300 lei pentru o masă pentru 6 persoane.
La achitarea rezervării organizatorul eliberează vouchere valorice personalizate pentru plata consumaţiei. Cu aceste vouchere se pot achita mâncarea și berea din interiorul cortului.

Rezervarea se pierde prin neprezentare la ora 18.30
Şi ca să vă puteţi orienta mai bine, va punem la dispoziţie schiţa zonei de rezervări, amplasată exact în faţa scenei, aşa încât să nu pierdeţi nici un detaliu din programul pe care l-am pregătit.

 

Previous Story

Accident Brașov: UPDATE 6 fetițe rănite. Șoferul nevinovat a fost arestat, cel vinovat a fost lăsat în libertate. Ghinionul șoferului nevinovat:

Next Story

Aeroportul Brașov: Se lucrează din greu la … „hârtii”. Construcția doar dacă se învinge birocrația: